Ljubakanje

S1MCRO

Elita
Poruka
23.600
Dakle, vise puta sam imao prilike da vidim mladje muskarce, recimo srednjoskolce i studente, da se prilikom susreta ljube u obraze.

E sad, mozda su to neki moderni trendovi a ja sam malo ispao iz koloseka, ali sam svaki put pomislio kako je svet otisao u *****.

Takodje sam slusao price da nije neobicno ako se u odredjenim veselim situacijama heteroseksualci ljube u usta i to pred svedocima, ali to nisam video svojim ocima.

Da li ste vi videli ovakve pojave i kakvo je vase misljenje?

Dakle, vise puta sam imao prilike da vidim mladje muskarce, recimo srednjoskolce i studente, da se prilikom susreta ljube u obraze.

E sad, mozda su to neki moderni trendovi a ja sam malo ispao iz koloseka, ali sam svaki put pomislio kako je svet otisao u *****.

Takodje sam slusao price da nije neobicno ako se u odredjenim veselim situacijama heteroseksualci ljube u usta i to pred svedocima, ali to nisam video svojim ocima.

Video kad sam upisao fakultet. pomislio sam da su momci u ljubavnoj vezi.

Ako vole da se ljube nek se ljube, mene da zaobidju.
Muske celivam u obraze jedino za slavu, u ostalim situacijama je dovoljno rukovanje ili zagrljaj.

Osim ako nije formalno čestitanje nečega ili eventualno susret posle "sto godina" ne vidim kako bi to bilo normalno ili uobičajeno.
Ovo za usta sačuvaj me bože i zakloni...
Da nisi upao na neki performans ?

Mislim da je krajnje vreme,da se taj primitivan obicaj,ljubljenja pri susretanjima prekine,jednom za uvek.I taj glupi obicaj,tri puta cmok,cmok,cmok.To treba

izbaciti,bilo da se sretne,neko iz porodice,prijatelja ili poslovni partner.To je neko protumacio,kao tri puta se ljube pri sretanju,pa to toboze znaci:"U ime Oca I

Sina i Svetog Duha."Najobicniji prostakluk i primitivizam. Ali,ono sto je najvaznije,to nesretno ljubljenje,moze da izazove razne zarazne bolesti. Cak i samo

rukovanje,veoma je veoma opasno. Na rukama se nalazi najvise zaraznih klica,koje se rukovanjem,odlicno prenose sa bolesnog,na zdravog coveka.

S toga,mozemo svima preporuciti sledece: Kada sretnete bilo koga,koga poznajete,dovoljno je reci: Dobar dan,ili dobro vece,ili dobro jutro i blago klimnuti

glavom,u znak pozdrava.Sve ostalo,pri susretanjima,sasvim je izlisno i nepotrebno.

U Rusiji se ljube u usta.
Čak i muškarci međusobno.
Ređe u obraze....

виђао сам и страшно ружно изгледа

imas gej drugare ako nisi znao to je objasnjenje
sledece sto ce da ti kazu je "nije gej osim ako se jaja dodiruju"

To cmakanje mi je odvratno i kad je ženski pol u pitanju, a tek kada vidim muškarce da se cmaču, okrene mi se želudac.
Što se mene tiče-rukovanje nije prevaziđeno, a poljupce u obraz zalepim u vazduh ustvari, ako neke krene tako da me pozdravlja ( nekoliko izuzetka postoji tj osoba koje zaista cmoknem, ne mnogo i ne često).
Heteroseksulace da se ljube u usta, viđala sam nekoliko puta, ali ne u skorije vreme.
Ustvari meni je ogavno kada vidim da roditelj malo dete cmokne u usta, odmah razmišljam u leglu bakterija u ustima odrasle osobe koja ih prenosi sopstvenom detetu, fuj.

Da, ovi klinci se sve nešto ljubakaju... (usta, to nisam video...) to nije bilo u moje vreme... samo sa đevojkom i to pristojno..prvo se držimo za ruke, pa onda..

Ne znam što se ljube, možda su Crnogorci?

Kako je to ušlo međ mlad svet...

Imate vi srece sto jos nije na temu dosao nero...on bi to odmah uzdigao na civilizacijske tekovine...
To je rasireno medju srednjoskolcima, sad neki se ljube zenski, tj prislone obraz i samocmoknu u vazduh a neki bukvalisti navale...

Zanimljivo je kad je zdravo , kad je baci pet a kad je redaljka ljubljenja...

Ono sto sam video, zenska koju su videli vise od 3 puta negde, i progovorili rec, odmah dolazi na cmakanje...do tri puta je ruka ili samo prica...
Dakle srednjoskolke cesto pitaju za adresu , kao dolaze kod drugara (u 23h) koga su tri puta videle negde....
To su prigradske sheme, znaci 30x,40x,60x,70x, 10x.....po autobusima oznacavam delove beograda...
Naravno i 50x, ciganski raj...
Samo sto ciganski raj ne forsira to ljubakanje, zato sam izdvojio....znaci kod cigana ide giv mi fajv, mindjuse i crtanje na telu , ali ne i to cmakanje..
Recimo i to da je 30x cesce cmakanje nego u 10x....mislim da je najcesce cmakanje srednjoskolaca u centru i u 30x.

Ono sto je gore od tog cmakanja koje stvarno sokira prvi put kad vidis je kad vidis kako klinke iz takvog cmok drustva pakuju tim srednjoskolcima koga ce da mlate....neko im zapadne za oko , pa onda slazu da ih je krenuo da muva i eto ti pakovanja da mu polome koske...
Ili ih stvarno neko startuje pa nije bio na nivou zadatka, ili ih malo smorio i onda iskoriste vaucher kod svojih iz bande jer to su bande ustvari, da pokazu uticaj koji imaju...
Vise puta sam bas slusao kako polako pakuju nebulozu u to da ce klinci da pocnu da osmatraju i prate i na kraju ako tip nema srece i da ga napadnu.
Zamalo i sam da postanem zrtva pakovanja...ali zamalo..

Jeste vala!Ovi danasnji klinci se ljubakaju na ulicama kao neke tetkice,salju jedni drugima srca na fejsbuku,nose gej frizurice,slusaju Elitne odrede i drrkaju na onog Gastoza.I sta sutra da se zarati?Oni cev od puske mogu samo sebi u dupe da uguraju.

Back