gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
kolko se da primetiti nekima odje bash gori pod tabanima
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povedi i nas u taj provod, ja nigde ne videh to prstenje na malom prstua dje tje te za novu godinu?
ja svako 5 godina odem medju balkance pa se tolko nagledam svega i svachega ---> odvishe velikih sisa u odvishe malim haljinama ono brojevi se nisu poklopili ili mushkaraca koji posle pitaj boga kojeg piva odpushtaju kraVatle i pola koshulje im se izvuche iz pantalona dok na malom prstu nose zlatni prsten i gaje mali nokat
radujem se vetj
dje tje te vi?![]()
kakvo prase, jagnje Egonce, jagnje i to s raznja pa jos vruce![]()
e ne moze, toga ima na svakom cosku, neka hvala![]()
Valjda bik ?Može i vo, ali ne sa ražnja![]()
a dje tje te za novu godinu?
ja svako 5 godina odem medju balkance pa se tolko nagledam svega i svachega ---> odvishe velikih sisa u odvishe malim haljinama ono brojevi se nisu poklopili ili mushkaraca koji posle pitaj boga kojeg piva odpushtaju kraVatle i pola koshulje im se izvuche iz pantalona dok na malom prstu nose zlatni prsten i gaje mali nokat
radujem se vetj
dje tje te vi?![]()
Iz nekog razloga prosto obozavam tvoje teme
Inace radim nocnu smenu tako da ce biti ludo i nezaboravnoVerovatno cemo ja i jos par ocajnih forumasa slicnih meni zajedno da odbrojavamo na Krstarici.
![]()
radujem se vetj
dje tje te vi?![]()
niđe...
ako ne:
1.hrces
2.ritas se
ako ispunjavas uslove,razmislicu![]()
radujem se vetj
dje tje te vi?![]()