Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da su im cak neke lekove stavili na pozitivnu listu...eto njima veselja
oni su na vecnom odmoru![]()
mosh se vi zayebavate...al samo do bozica
ej..q noch
zoki i pura mocaOno zbog čega ste došli ili zalutali ovde ....
hebi ga ali onda im se priviđaju zmajevi...i gde smo onda mi u svoj toj priči....jedino da zalepimo krila na leđa.
![]()
Ono zbog čega ste došli ili zalutali ovde ..... a neje izdr.avanje koje ne razume ni postavlajč .... i molim bilo kog iz moderacije da lokuje ovo pod hitnoja i onako odo za par minuta .... i samo brez suza
![]()
Ono zbog čega ste došli ili zalutali ovde ..... a neje izdr.avanje koje ne razume ni postavlajč .... i molim bilo kog iz moderacije da lokuje ovo pod hitnoja i onako odo za par minuta .... i samo brez suza
![]()
![]()
dovukla me jedna žena sa pdf politika jer su tamo hteli da me rastrgnu komunistički psi.
dovukla me jedna žena sa pdf politika jer su tamo hteli da me rastrgnu komunistički psi.
kada prođem rodnim selom misle da sam Alen Delon![]()
E moj Laki i mene![]()
frekvencija ljudi i plodno tle za sprdačinu...i ništa drugo osim toga...
ja i onako odo za par minuta .... i samo brez suza![]()