LJIS Kafanica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko će pivo?

Biertest01_Panorama_tcm1113_58520.jpg

i mene interesuje meso i povrce :rumenko:

ako i samo ako zelis, ja cu nocas iznajmiti brusilicu i shvajs aparat, ukrascu metalno bure od 50 litara, prosucu unutrashnjost u kanalizaciju krishom, iseci cu i napraviti rostilj, odnecu ga na jedno lepo mesto u uborovoj shumi hlad pored vode, doneti cu najfiniji tjumur, hladna pitja, najbezbolnije komade mesa i povrca i sve to ce te cekati ako i samo ako zelis :heart:

ako i samo ako zelis, ja cu nocas iznajmiti brusilicu i shvajs aparat, ukrascu metalno bure od 50 litara, prosucu unutrashnjost u kanalizaciju krishom, iseci cu i napraviti rostilj, odnecu ga na jedno lepo mesto u uborovoj shumi hlad pored vode, doneti cu najfiniji tjumur, hladna pitja, najbezbolnije komade mesa i povrca i sve to ce te cekati ako i samo ako zelis :heart:

zelim ...kreni ....ako budes imao pravo na jedan poziv nemoj zvati mne ..zovi advokata :mrgreen:

ja cu sve to uraditi i jos cu napraviti kabriolet od auta i pregazicu babu na pesackom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back