- Poruka
- 68
t.u.c.a.nj.e?
sram te bilo, zar se tako ophodi prema jednoj dami!!!
paoru jedan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
t.u.c.a.nj.e?
paoru jedan!
ne
ja sam jednostavna
s kim ćete spavati noćas?
Bejb, ko ti čuva dete kad ideš na *******?![]()
Sasvim ozbiljno sam te pitao. Ko ti čuva dete kad ideš da se vidiš sa ljubavnikom ,i da prenoćiš? Zašto je neumesno ili indiskretno(više nego druga) ovo pitanje?imam vise od jednog smestaja,dete je tamo gde treba da bude....
a vi? vodite li dete kad idete u svaleraciju,pustite mu crtani dok kresete svalerku u sobi pored?
paoru jedan!
Krtsto, momčino, o kojoj dami govoriš?
Sasvim ozbiljno sam te pitao. Ko ti čuva dete kad ideš da se vidiš sa ljubavnikom ,i da prenoćiš? Zašto je neumesno ili indiskretno(više nego druga) ovo pitanje?
gde večeras izlazite...misim...znam da izlazite, to se podrazumeva...
...ali gde..?

dete se NIKADA ne vodi da se upoznaje sa deckom,ljubavnikom,svalerom ili sta god da je.....to su dve potpuno razlicite stvari koje ne treba spajati.
sta vi mislite?
nigde, ustajem u 7
je l' čeprkate partneru po telefonu?
dete se NIKADA ne vodi da se upoznaje sa deckom,ljubavnikom,svalerom ili sta god da je.....to su dve potpuno razlicite stvari koje ne treba spajati.
sta vi mislite?

ne zabadam nos tamo de mu nije mesto
da li nekada planirate (al baš planirate-tačno vreme i mesto, taj fazon) sex?
nije u njemu toliki problem koliko u detetu. uglavnom se ponasaju kao da su nenormalni,valjda budu ljubomorni i misle da ce on da im ukrade mamu.
tek ako je zajednicki zivot u planu,onda treba upoznati dete sa deckom.
sta vi mislite?

pa naravno. naucila me da se brinem o svom detetu,a ne kao vecina da vodim dete kod svalera u stan i ukljucim video igrice da igra....
jel' radite to ponekad? nema boljeg "pokrica",nego povesti dete sa sobom,a?