LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako si lepuskast ko Uros Milicevic iz "ruzicasti balet" afere pusti dupe u opticaj po pariskim kuloarima, zaradice se, pa ce si ti mene da castis.

Je l biste igrali strptiz za simbolicnu cifru od pedeset eura

ja bi se skin'o go i za 50 dinara...ko da imam nesto sto vec nije vidjeno...a kaze mi baba da sam redovno plasio devojcice kada sam se na ulici samoinicijativno skidao...secam se i ja toga,al mi glupo da joj priznam...ovako se uvek svede na to da je baba opet popila previse bensedina i da se tripuje da je tito ziv...
jel imas tih 50 dinara?

ne

u kojoj pozi spavate s parterom?
Volim da spavam na leđima. Ona voli da nasloni svoje grudi na moje, ili stavi glavu na moje rame i nežno me ljubi. Za to vreme češkam je po leđima, sve dok se ne uspavka. Ili mi okrene leđa (i guzu, mm), provučem jednu svoju ruku ispod njene glave, a drugom je uhvatim za dojku ili stomačić, i tako spavamo.

Volite li da čitate goli u krevetu?

Volim da spavam na leđima. Ona voli da nasloni svoje grudi na moje, ili stavi glavu na moje rame i nežno me ljubi. Za to vreme češkam je po leđima, sve dok se ne uspavka. Ili mi okrene leđa (i guzu, mm), provučem jednu svoju ruku ispod njene glave, a drugom je uhvatim za dojku ili stomačić, i tako spavamo.

Volite li da čitate goli u krevetu?

Da, ali u donjem vesu... Onda odlozim knjigu i on me masira... Mmm... :heart:

A da citate u kadi?

Da, ali u donjem vesu... Onda odlozim knjigu i on me masira... Mmm... :heart:

A da citate u kadi?
Voleo sam nekada da to radim, dok sam bio bizbižan, izdržavani lik. Čitao sam u kadi Henrija Milera, Markiza de Sada, Bukovskog... sve dok jednom nisam zadremao i Žene mi se udavile u kadi. :lol: Od tada retko, retko, poslednji put pre jedno dve tri godine, ali mi nije bilo lepo kao pre.

Jeste li nekada ležali na stomaku, goli, i čitali neko štivo, kada je on krenuo da vas spopada? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back