DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ne pamtim...
...a vi...?
...a vi...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa sestrom. Obožavam svoju sestru i svaki dan se čujemo.
Ko Vas je danas rasplakao?

Niko, nisam plakala danas, dosta je bilo suza ovih dana, sezona kisa za moje oci je, nadam se, prosla, umorila sam se od toga da se osecam lose...
Sta oblacite kada zelite da nekog odusevite svojom pojavom?
Dress to impress![]()
![]()
Niko, nisam plakala danas, dosta je bilo suza ovih dana, sezona kisa za moje oci je, nadam se, prosla, umorila sam se od toga da se osecam lose...
Sta oblacite kada zelite da nekog odusevite svojom pojavom?
Dress to impress![]()
![]()

Ono u cemu se najprijatnije osecam, da bih bila opustena
Ko vas je zadnji odusevio?

Koleginica, sva je blesava
P.S. Smejala sam se samoj sebi kad mi je na sred pesackog danas pukla japanka
a ja ostala bosa
A vas, ko vam mami najvise osmeha?

Više se ne trudim nikoga da odusevljavam svojom pojavom, jer koliko god se trudila, uzalud mi je trud....Ne primećuju trud.
Girli, jer bi mi pomogla oko profila nešto, da podesim, imam problema. Jel ti možeš da udješ na moj profil?
Ko Vas je danas nasmejao?

Komšinica baikna koju nisam videla sto godina.
Svi vedri ljudi, nasmejani i sa lepom dušom.
Mejlovi, poruke ili pisma... Šta birate?![]()

Pisma, mala i simpaticno dezenirana ili u rucno pravljenim kovertama, naparfemisana i zapecacena otiskom poljupca u sljokicama, neki put i napunjena konfetama, srcastim ili zvezdastim, ili cak laticama
Sta zvrljate kad ste nervozni?

ne zvrljam nista, obicno nadjem nekoga da mu prenesem nervozu a kad sam besna onda bacam jastuke o zid..![]()
ovaaj, a gde idete na more.. ?![]()
![]()
nadam se Dubrovnik 
Pisma, mala i simpaticno dezenirana ili u rucno pravljenim kovertama, naparfemisana i zapecacena otiskom poljupca u sljokicama, neki put i napunjena konfetama, srcastim ili zvezdastim, ili cak laticama
Sta zvrljate kad ste nervozni?

Neću ni ove godine videti more. Što se mene tiče, više je u stilu, srećke nagradne kada vam piše : "Više sreće naredni put"...dakle, možda konačno te sledeće i ja vidim kako izgleda to more više..ne zvrljam nista, obicno nadjem nekoga da mu prenesem nervozu a kad sam besna onda bacam jastuke o zid..![]()
ovaaj, a gde idete na more.. ?![]()
![]()

Ih....morenadam se Dubrovnik
Posecujete li nudisticku plazu?

Svašta nešto..najčešće neke cvetiće...
Neću ni ove godine videti more. Što se mene tiče, više je u stilu, srećke nagradne kada vam piše : "Više sreće naredni put"...dakle, možda konačno te sledeće i ja vidim kako izgleda to more više..
Ne, nisam nikada niti ću. Nisam ja za nudiste, treba se osećati dovoljno slobodnim za tako nešto. Ja sam stidljive prirode i nije to za mene.
Koji ljubavni film najviše volite i zbog čega baš taj film volite?

Uh, koji film, ljubavni...pa ne znam "Besani Sijetla" npr
Placete li uz tuzne filmove?
Svašta nešto..najčešće neke cvetiće...
Neću ni ove godine videti more. Što se mene tiče, više je u stilu, srećke nagradne kada vam piše : "Više sreće naredni put"...dakle, možda konačno te sledeće i ja vidim kako izgleda to more više..
Ne, nisam nikada niti ću. Nisam ja za nudiste, treba se osećati dovoljno slobodnim za tako nešto. Ja sam stidljive prirode i nije to za mene.
Koji ljubavni film najviše volite i zbog čega baš taj film volite?
P. S. I LOVE YOU
Odusevila me je ljubav dvoje ljudi, narocito njegova prema njoj...
Pesma koja vas opisuje u smislu da su vam je posvetili u cilju laskanja?![]()
avanturu i komediju, mada moze i neka dobra akcija, moze i neka rom-komedija, ali su ove nove mnogo pateticne
Koji vam je najlepsi dozivljaj u ljubavi, neko osecanje, neka situacija?
avanturu i komediju, mada moze i neka dobra akcija, moze i neka rom-komedija, ali su ove nove mnogo pateticne
Koji vam je najlepsi dozivljaj u ljubavi, neko osecanje, neka situacija?