LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja...?

neam pojma...da kupim neku makinu...ne mora novu...može i 7,8 god staru...

...a vi...?

Kada uvece na jastuku zatvorim oci, vidim sebe samu samcatu, daleko od svih, kako lezim ruku i nogu rasirenih u obliku morske zvezde u plicaku i gledam u nebo, nasmesena...

Onda ustanem, koracam do dubine i samo se pruzim u talase, kao da uletim u njih...

Kada gledam sliku mora, ma gde bilo, uznemirava me nestrpljivost da okusim slanu morsku vodu, da osetim hladno zapljuskivanje, da napravim kulu od peska i kamencicima ogradim svoje utvrdjenje...

Sta mislite da nikada necete imati priliku da ucinite, a hteli biste?

meni bi sad naj legla neka štamparija

naj poljubac - gde, kad, sa kim?

Mala stara klupica na Kalemegdanu, na mestu sa kojeg se pruza pogled na usce Save u Dunav, brodova koji mirno i polako pristaju u luku i ruzicasto, a januarsko vecernje nebo koje se ogleda u vodi.

Ja uplasena, tresem se kao vrabac na zimi, hladan vetar duva i spaja nas, sve smo blizi...
Ja, nikad poljubljena tako da osetim leptirica u stomaku, a kamoli leptirice, strepim, ne znam sta da radim, nervozna sam i drhtim...

On nezno uzima moje lice u svoje ruke i jos neznije me ljubi. Usne su mu tople i meke... Roj leptirica u mom stomaku ludi, u glavi mi puca vatromet, nad mislima mi se iscrtava duga, srculenca lete oko nas kao u crtanom filmu...

Samo nezan dodir njegovih usana na mojima, lagan i pazljiv, kao da misli da sam od stakla... Grli me i ja sam srecna. Ponvo zaljubljena nakon i predugo vremena...

Najspontaniji ulazak u vezu? Da ste smai sebe iznenadili da ste se sa tom osobom smuvali?

pa sa mm,dogovorili smo se da budemo kombinacija i na kraju se vencali
niko se tome nije nadao

pitanje: je l ste se nekad obrukali u sexu i kako

Jesam, ali ispostavilo se da je ono cega sam se ja stidela njemu seksi...

Recimo da su mi se otimali uzdasi i reci za koje nisam verovala da dolaze od mene... Samu sm sebe sokirala i iznenadila, a tek njega...

Da li vam se nekada desilo da ste raskinuli a da niste ni znali zasto?

mi ne lažemo, mi smo svi iskreni do koske...
a055.gif

...i nije lepo što tako mislite, vi mlada damo...
....a vi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back