- Poruka
- 32.028
Evo Stivija, je l moze? 
Koga ne biste kresnuli i da mozete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo Stivija, je l moze?

nikoga...ja sam zauzeta forumashica
koga bi ste kresnuli da mozete?

tebe,malo zvocalo, shtije, lunu72...ma sve...
da li bi mene kresnula/kresnuo?![]()

[ne sticajem okolnosti,vec svojevoljno]Evo ja cu da kazem posto biste vi svi svakog ko vam dozvoli, ja ne bih bila intimna ni sa jednom zenom jer sam homofobik.
Naredno
Koliko kosta vece s tobom daco? Posta?
ne
koliko dugo mozete bez seksa[ne sticajem okolnosti,vec svojevoljno]

ne? E nemoj molim te, aj neko novoPitanje koje važi je od kolege Aleroga.

E nemoj molim te, aj neko novo![]()
Ne bi kresnuo onu glumicu iz tv serije "Seks i grad", Saru Džesiku Parker.
Ama ljudi brže kuckaju, neka njihovih pitanja.![]()

Samo momenat, sara mozda nije lepa ni prezgodna, iritira i sl, ali stvarno, najstvarnije ima stila prilicno. Onako bas prilicno.
ne?
ne mogu da izdrzim...
volite pozu 69?

Blam me da dolazim vise na ovu temu, majke mi. pozdravljam, uzivajte.shto da ne?
da li ste nekad bili "uhvaceni na djelu"?
Ako sam dobro shvatila pitanje, da li su nas uhvatili na delu dok vodimo ljubav...umalo da nas "uhvate", zamalo . 
Joj![]()
Blam me da dolazim vise na ovu temu, majke mi. pozdravljam, uzivajte.

shto da ne?
da li ste nekad bili "uhvaceni na djelu"?

Niko nije rekao da nece biti blamaze..ali svi kazu nesto ponesto tako iz svojih zivota..pa mi dodje lakše, da se "sramotim"...![]()

Nije me zbog toga blam, ja nemam cime da se izblamiram, blam me samo dok vas slusam![]()
![]()
jednom sam radio to sa ribom u parku...ako smatras da smo uhvaceni to sto nas je 50 ljudi videlo sta radimo onda jesam
pali li vas da ga/je udarate po guzi tokom sex-a?
jednom sam radio to sa ribom u parku...ako smatras da smo uhvaceni to sto nas je 50 ljudi videlo sta radimo onda jesam
pali li vas da ga/je udarate po guzi tokom sex-a?

Nije me zbog toga blam, ja nemam cime da se izblamiram, blam me samo dok vas slusam![]()
![]()

Ne.
Koliko je vazno ostvarivati partnerove fantazije tokom zabavljanja, mislim pristajati na iste? I na koju njegovu fantaziju nikada ne biste pristale?