никола82
Iskusan
- Poruka
- 5.439
Ovaj svet je prevelik za mene.
Ko vam je tu kad vam je najteze?
Ja sam tu uvek to je najbitnije.Ima i jos nekoliko ljudi oba pola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boga pitaj...Svako ima svoje....
Zasto se zene ljute stalno za sitnice i trivijalnosti a ne vide vazne stvari?
dobra mi je ona sa kojom se razumem. Ona koja je kulturna i fina tamo gde treba, a kucka u krevetu. I jos mnoge stvari
a za vas?
Kada se najvise osecate zivima?
Kao sto kaze Natasa u filmu "Natasa", ja samo zelim nekog da voli mene, samo mene, bas onako, ludacki... Ne mogu da nadjem taj klip da ga okacim ovde, ali u tim recima i nacinu na koji ona to kaze, pa cak i pogledu, nalazi se tacno ono sto meni treba i sto i sama osecam za onog sa kim zelim da budem...
Kad skocim iz aviona bez padobrana.
A vi?
Kad skocim iz aviona bez padobrana.
A vi?

Kas volim..tada sam najzivlja..
Krijete svoja osecanja?

Draga, sve zene imaju tu potrebu, al muskarci su suvise sebicni da to vide, priroda je sama nametnula svoje, ***** savremeni svet i zapad, sama se brini o sebi!

Kas volim..tada sam najzivlja..
Krijete svoja osecanja?
kada ucinim nesto dobro, za nekog, a taj neko to ceni!
Zalost...kada vam je zao?
Oui
Kako to radite?
NARAVNO!Kad odigram keca a bude izjedacenjeu 94 minutu.A fali mi za jedno 200 300 evra.
mnogo gadan osecaj.
Jel vam se svidja neka sluzbenica ili radnica u okolinim objektima, ustanovama, prodavnicama i slicno?
da. Zbog nas
Slazete li se da ce vam dosaditi non-stop tepanje i pricanje "volim te"?
Kad odigram keca a bude izjedacenjeu 94 minutu.A fali mi za jedno 200 300 evra.
mnogo gadan osecaj.
Jel vam se svidja neka sluzbenica ili radnica u okolinim objektima, ustanovama, prodavnicama i slicno?
NARAVNO!
Jeste li pokušali kod te?
Pod reflektorima, na sceni, kada puste hip-hop mix, kada klecim ledjima okrenuta publici glave spustene na kolenima, dok mi srce brzo kuca i mislim da ce eksplodirati od srece sto sam tu, sto igram, sto delim sa prisutnima svoju ljubav...
Trebalo je da idemo na drzavno uz "Circus", tako sma zelela da igram uz tu pesmu...![]()
naravno
kako ste prosli ako ste pokusali i zasto niste ako niste pokusali
Čuj pokuš"o?! *eb"o!
A ti?