LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,kada vidim neciju tugu,patnju,bol..da,umem zaplakati. Kako se ponasati kada ti taj neko govori jedno,ponasa se drugo a citas trece?

Ваљда мисли једно прича друго а ради треће.Што би дете које пати то радило?:think:
На пример.Не разумем.Само појасни.Ако неко није доследан онда је то прблем пре свега за тог неког.А ти треба то да препознаш.

Pravu rec si odabrao..nedoslednost.Zasto je tako tesko biti iskren pa reci neke prave razloge?

Некад људи неће да повреде па салажу, некад немају храбрости , некад из личне користи....некад су ђубрад.Некад и кажу праве разлоге ал звуче као лаж и ако су истина.

Како до победе?

Paznjom,neznoscu,pamecu i iskrenoscu. Kada vidite da Vas lazu,jel pustate,da vidite dokle ce ili u startu resavate situaciju?

Не знам као нежношћу до победе ал нема везе.

Кад ме лажу све зависи шта и како.Ако није битно нек лажу ако су проваљени онда то за њих не ваља.Ако треба кажеш одма.Небитне пусти али блиски не дај да те лажу.Искористи то што знаш како ти је најбоље а ако те изнервирају отерајих у три лепе па поново.
Ко те срећо лаже кад се толико мислиш о лажима?

koliko se lako ili teško vezujete za ljude?

Za par osovba u mom zivotu sam se vezala jako brzo i lako, osvojile su me u sekundi za citavu vecnost, ali u pitanju su decko, najbolja drugarica i najbolji drug.

Kada su ostali u pitanju, mozda ne delujem tako, ali umem da budem jako nepoverljiva. Naravno, ako neko zasluzi da prema njemu imam gard i rezervisan stav. Kasnije se pokaze treba li da popustim ili da odem.

Vasa najveca zabluda koje ste bili nesvesni i previse dugo bila je...?

Za par osovba u mom zivotu sam se vezala jako brzo i lako, osvojile su me u sekundi za citavu vecnost, ali u pitanju su decko, najbolja drugarica i najbolji drug.

Kada su ostali u pitanju, mozda ne delujem tako, ali umem da budem jako nepoverljiva. Naravno, ako neko zasluzi da prema njemu imam gard i rezervisan stav. Kasnije se pokaze treba li da popustim ili da odem.

Vasa najveca zabluda koje ste bili nesvesni i previse dugo bila je...?

da je "ona" prema meni drugačija, da mi je prijatelj i da me ne tretira kao ostale...na žalost imala sam isti status kao i svi ostali:sad2:

a vaša?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back