LjiS igra istine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da izbacim jednu sliku iz glave, dugo..splavarenje rekom Uvac, njegova ideja za godisnjicu, savrseno romanticno..Da li se lako naljutite, mislim u LjiS duhu..?

Koji me ne poznaju kazu da,ali ko me zna u dusu,zna da sam drugacija,i da mogu istrpeti dosta i pricati,voleti,truditi se,ukazivati lepim,radovati..ali znaju da kada meni "pukne" film,da je to za sva vremena i da nikada nije bez razloga,vec sa dobrim argumentima. Da li postoji neko sa kim ne kontaktirate ovde vise i zasto?

Romantika je za mene "vazduh" koji disem.Lepa rec,neocekivani dodir,sneni poljubac..Da li ste u vezi vise Vi romanticni ili on/ona?
Ma jok, kod nas toga nema, covek drvo :lol:, ima nekih trenutaka (:heart:) meni jako slatkih, ali toga nema :aha:
Ne mogu da izbacim jednu sliku iz glave, dugo..splavarenje rekom Uvac, njegova ideja za godisnjicu, savrseno romanticno..Da li se lako naljutite, mislim u LjiS duhu..?
Ijaooo....Uvac :zaljubljena:
Koji me ne poznaju kazu da,ali ko me zna u dusu,zna da sam drugacija,i da mogu istrpeti dosta i pricati,voleti,truditi se,ukazivati lepim,radovati..ali znaju da kada meni "pukne" film,da je to za sva vremena i da nikada nije bez razloga,vec sa dobrim argumentima. Da li postoji neko sa kim ne kontaktirate ovde vise i zasto?

Naravno!
Ali uglavnom svoje kontakte prenesem i u RL, upoznamo se, nevezano da li je m ili z! Samo odabrani naravno!

Kada se postidite ispred voljene, drage osobe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back