PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
D.C.
Koje godine je Saban Saulic ostao bez kose?
Koje godine je Saban Saulic ostao bez kose?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam baš toki romantik...
...a vi...?
. Cuvate li sitnice koje vam je bivsi poklonio ili ih bacate kada veza pukne?Jesam, jednom klipanu. Cuvate li sitnice koje vam je bivsi poklonio ili ih bacate kada veza pukne?
Boze,kakvo pitanje..nikada nisam koristila silu.Nisam uopste nasilna.Da li ste Forumasi napisali nekoj devojci nekada pesmu?

Jesam, jednom klipanu. Cuvate li sitnice koje vam je bivsi poklonio ili ih bacate kada veza pukne?
Ne mogu da izbacim jednu sliku iz glave, dugo..splavarenje rekom Uvac, njegova ideja za godisnjicu, savrseno romanticno..Da li se lako naljutite, mislim u LjiS duhu..?Nisam nesto vezana za bivse ljubavi, pa ni slike, ne znam ni gde su!
Sta je za vas romantika?
Nisam nesto vezana za bivse ljubavi, pa ni slike, ne znam ni gde su!
Sta je za vas romantika?
Ne mogu da izbacim jednu sliku iz glave, dugo..splavarenje rekom Uvac, njegova ideja za godisnjicu, savrseno romanticno..Da li se lako naljutite, mislim u LjiS duhu..?
ne...nemam razloga, cak sam ostala u jako dobrim odnosima sa nekimaPostoji. Nije nam išla komunikacija.
Da li loše govorite o bivšima?
Ma jok, kod nas toga nema, covek drvoRomantika je za mene "vazduh" koji disem.Lepa rec,neocekivani dodir,sneni poljubac..Da li ste u vezi vise Vi romanticni ili on/ona?
, ima nekih trenutaka (
) meni jako slatkih, ali toga nema 
Ijaooo....UvacNe mogu da izbacim jednu sliku iz glave, dugo..splavarenje rekom Uvac, njegova ideja za godisnjicu, savrseno romanticno..Da li se lako naljutite, mislim u LjiS duhu..?

Koji me ne poznaju kazu da,ali ko me zna u dusu,zna da sam drugacija,i da mogu istrpeti dosta i pricati,voleti,truditi se,ukazivati lepim,radovati..ali znaju da kada meni "pukne" film,da je to za sva vremena i da nikada nije bez razloga,vec sa dobrim argumentima. Da li postoji neko sa kim ne kontaktirate ovde vise i zasto?
Ne.Krivo mi je sto nisam tada uvidjala sve..ali dobro.Nauk.Da li Vas nekad nazove tel.bivsi/bivsa?

mislim da nisam dosla u fazu da ikoga mrzimTrebao bih biti
Mrzite li nekog koga ste voleli?
Ne.Krivo mi je sto nisam tada uvidjala sve..ali dobro.Nauk.Da li Vas nekad nazove tel.bivsi/bivsa?