sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Da,tip sam koji voli da tepa i da mi tepaju.To mi je nekako slatko i nezno,budi bliskost .Da li ste isto tepali svima,koje ste voleli?
.Da li ste isto tepali svima,koje ste voleli?

.Da li ste isto tepali svima,koje ste voleli?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Da li ste isto tepali svima,koje ste voleli?"Srećan put"
Da li vozovi spajaju, ili razdvajaju ljude?
 Delima najpre iskazujem ljubav,a onda i recima..kazem tada da sam zaljubljena i srecna.
Delima najpre iskazujem ljubav,a onda i recima..kazem tada da sam zaljubljena i srecna.da mi nedostaje, al nije reagovao
kako izjavljujete ljubav?
Da,tip sam koji voli da tepa i da mi tepaju.To mi je nekako slatko i nezno,budi bliskost.Da li ste isto tepali svima,koje ste voleli?
razdvajaju
isto pitanje

To sam iskusio na jednoj zurcirazdvajaju, to obicno znaci neciji odlazak
znate li da je razlika izmedju uzbudjenja u sexu i straha jako mala?

PrecestoNežnošću.
Ne.
spajaju
Koliko često se viđate?

Ne znam.
Volite li da posmatrate svoje golo telo u ogledalu?

razdvajaju, to obicno znaci neciji odlazak
znate li da je razlika izmedju uzbudjenja u sexu i straha jako mala?
 Da li otvoreno kazete da Vam se neko ne dopada ili izvrdavate odgovor?
 Da li otvoreno kazete da Vam se neko ne dopada ili izvrdavate odgovor?Kako kad, zavisno od vremena i obaveza!
Da li se strast i plamen gasi onog trenutka kada zena muskarcu prva izjavi ljubav?
Ne mora biti pravilo,ali nije bas ni daleko od toga.Kako kad, zavisno od vremena i obaveza!
Da li se strast i plamen gasi onog trenutka kada zena muskarcu prva izjavi ljubav?
 Da li ste kao zena nekom muskarcu prve izjavile ljubav?
Da li ste kao zena nekom muskarcu prve izjavile ljubav?Ne mora biti pravilo,ali nije bas ni daleko od toga.Da li ste kao zena nekom muskarcu prve izjavile ljubav?
Uuuu daaaa
Koje "uvrnute" stvari volite da radite, vezano za sex?

da, ako on to isto ne misli
da li govorite - volim te, ili pokazujete?
Izvrdavam, ne upotrebim te reči ako je fina osoba.
Koliko često vam prilaze nepoznati, kojima ste se dopali?
Ne mora biti pravilo,ali nije bas ni daleko od toga.Da li ste kao zena nekom muskarcu prve izjavile ljubav?

nisam nikad nikom to rekla, jer nikog nisam nikad ni volela, ali pokazujem ako mi je stalo, zaljubljena i tako to
Sta trazite u odnosu sa suprotnim polom-paznju, razumevanje, postovanje? ili nesto cetvrto?
Privlačnost umova, duša i tela.
Koliko ste strastveni?
Jesam, jednom!
A vi?
I ja jednom.I necu nikada vise..ponoviti istu gresku.. Da li ste ikada bile verene/bili vereni?
Uh, pa ne bih znala da definisem.
Da li se strast vremenom gubi? I zasto?
Biti ostavljen,da se ne lazemoNisam, mada je bila jedna ozbiljna ponuda, samo...
Da li je teze ostaviti ili biti ostavljen?

Nisam, mada je bila jedna ozbiljna ponuda, samo...
Da li je teze ostaviti ili biti ostavljen?