poluozbiljan
Poznat
- Poruka
- 7.266
da su videli (svi) tvoje zadnje poruke,Ne baš svi, da!![]()
zavoleli bi te nako sisatu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da su videli (svi) tvoje zadnje poruke,Ne baš svi, da!![]()
Gde je sad ona popila ban jbt..ccc ne može čovek ispratiti sve :/da su videli (svi) tvoje zadnje poruke,
zavoleli bi te nako sisatu![]()
verovatno necija sujeta nije izdrzalaGde je sad ona popila ban jbt..ccc ne može čovek ispratiti sve :/
Jasta, Eurus je moj jednojajcani brat blizanac po bolescini, njena titula je na neki nacin i moja, na istoj smo talasnoj duzini. Bitno je da duh jevandjelja ne pobijedi, to bi bilo vec gadno jelte
SolidarnostKoja je fora sa ovim kamikazno-mazohistickim srljanjem u ban?
A šta se desiloSolidarnost
Disko?A šta se desilo
Evo ocistila sam u subotu onom mesavinom nacedjen limun, soda bikarbona, sirce, voda i prezadovoljna sam, moja topla preporuksMa biće bolje
Moram da pređem na netoksična sredstva za čišćenje kuće, ne mogu više ovu hemiju, svaki put kad prsnem sredstvo, tačno osetim kako mi završi u plućima, i posle zašto imam napade astme gde mi se pluća slepljuju sama sa sobom i život mi iscuri kroz potiljak
Ok, to sam htela, neki jednostavan receptEvo ocistila sam u subotu onom mesavinom nacedjen limun, soda bikarbona, sirce, voda i prezadovoljna sam, moja topla preporuks
Znaci sijala se slavinaOk, to sam htela, neki jednostavan recept
Je l radi i za kupatilo?
Znam da soda + limun(tus) odlično skida kamenac
Ok, to sam htela, neki jednostavan recept
Je l radi i za kupatilo?
Znam da soda + limun(tus) odlično skida kamenac
Zar soda nije takođe neka soSirce ti je najbolje samo, oko cesme mozes da zavezes krpu i natopis, sirce i so. Soda bikarbona ti ne ide sa sircetom i skida masnoce
Jasta, Eurus je moj jednojajcani brat blizanac po bolescini, njena titula je na neki nacin i moja, na istoj smo talasnoj duzini. Bitno je da duh jevandjelja ne pobijedi, to bi bilo vec gadno jelte
Zar soda nije takođe neka so
ХЕХЕTreba nam samo voditelj.
Koga duzmemo za voditelja?
ХЕХЕbitno je da je mu samopouzdanje ne curi pred kamerama i da ume da ispriča fazone ljudima.
ХЕХЕ са тачкомJednom sam onako uzgred uputio kletvu da ko god zatvori temu nek mu se rod zatre do osma koljena, i eto, ne zatvaraju i dalje