LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono sto me natera na izvrtanje sebe iznutra... fasbinder, bertoluci kubrik, kopola, vudi alen...ima jos dosta anonimusa i naravno venecijanski bijenale dok sam isao...obozavao inace londom do 40te... sad ga mrzim... al ako bi morao da izaberem jedno, tesko, jer mi emocija usahla prema svemu jer me sve pomalo razocaralo...od ljudi preko najblizih do vremena... da nema umetnosti, roknuo bi se garant kao misima....

dorucak jacobs cronat gold... ostalo kako zapadne.

login or logout?

@tropicoflame Aha, zato ti i ja imamo problem u komunikaciji, Vudi je antiteza načina na koji mi mozak radi

Ne treba svakom dati šta hoće.

Jeste se nekad posvađali sa nekim opasnim autoritetom
ja sa tobom nemam problem, vec ti sa mnom... vudi je sta god mislili o njemu apsolutni genije, ako se jedan kubrik slozio sa tim onda znam da ne gresim...mozak vudi alena je klasicno kontemplativan i to moze da iritira, a zene ga ne vole jer ispod praga svesti govori najcrnje o njima ali sa velikom dozom ljubavi, sto one po difoltu retko to primecuju...

mozak moze da radi na mnogo nacina.... da ne duljim pricu o necem tolko slozenom...ne moze vudijeva hana biti ista kao trirov antihrist... ako neko razmislja linerano samo na jedan nacin ostaje obogaljen...

Ni na kraj pameti mi nije ovo, koga boli ***** za svačijih 5 para o ženama

Ne volim njegovu logoreju i konstantnu egzistencijalnu krizu bez razrešenja
nije logoreja...vise ima logoreje kada se kaze avi :lol:
sto se tice krize, sto rece jedna forumasica nako najiskrenije i to joj je bas imperativno stoji... volim falicne muskarce....znaci postoje situacije u zivotu koje nemaju kraj ma koliko mislio da si zavrsio sa necim ... rep ti se vuce mozda ne bukvalno ali u svesti te stigne kad tad.

naravno ima izuzetaka kao sto ste vi koja deljete probleme i ostavljate finski sto iza sebe sa finisom gde ne treba ni da izlazi qc :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back