LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gospodo...cisto da znate zasto me vise nece biti u vasem finom drustvancetu...dva puta mi je sa krste uleteo bitcoin malware...mislio da je slucajno a sada vidim neke nove stvari se desavaju kao blue screen of death i pre podne i veceras...tako da posto se tab pravi blesav ko po obicaju i cuti sve je jasno...znam the end kad nastupi.

papa.

gospodo...cisto da znate zasto me vise nece biti u vasem finom drustvancetu...dva puta mi je sa krste uleteo bitcoin malware...mislio da je slucajno a sada vidim neke nove stvari se desavaju kao blue screen of death i pre podne i veceras...tako da posto se tab pravi blesav ko po obicaju i cuti sve je jasno...znam the end kad nastupi.

papa.
Meni ništa nije jasno, staniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Od drugaričinog dečka retarda mamlaza maloumnog sociopatskog, da mu se nikad nisam svidela jer sam frik

Nakon što su raskinuli, pa je smeo da mi saspe istinu u lice, a frik sam jer sam ga provalila od početka da je ološ, i nikad nisam podržavala tu vezu, i zaista ispao ološ, verio drugu devojku dve nedelje nakon raskida sa njom, što znači da je to već trajalo, i svašta nešto

Avi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back