gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Odgledaj, nećeš se kajatiPoceo sam da gledam to, al sam odustao, azijske filmove uspem da odgledam u proseku iz treceg puta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgledaj, nećeš se kajatiPoceo sam da gledam to, al sam odustao, azijske filmove uspem da odgledam u proseku iz treceg puta
To ti je iz serije Ukleta kuća na brdu.Kakva kurceva sob@?
Nije, hahaha! Iz The RoomTo ti je iz serije Ukleta kuća na brdu.
Nisam sve čitao, pa sam pomislio da se o tome radi, haha.Nije, hahaha! Iz The Room
Mada, i Crvena soba ispunjava sve želje![]()
E, baš neću !Deluje lepo Servant, odgledaj ti pa nam reci, šta se dereš
Tražila bih gomile i gomile safira i žada, i parfem sa tačno pogođenom notom čempresa i leda
Nemoj :*E, baš neću !
Kako ne brateUf, jel se sećaš onog legendarnog klipa te Miletove izvjedbe sa Sandrom Afrikom u belom šorciću kako đuska?

Pa i sad kad vidim snimak nije mi svejedno.Mislim, viđao sam posle i bolja dupeta, al tada, pre tih 12-13 godina, njeno je bilo broj 1.
Haha, što kaže lik u komentarima, jel možeš da zamisliš koliko sperme se prolilo na ovo...![]()
Pa i sad kad vidim snimak nije mi svejedno.
Dobra, dobra ...
Da, jbg godine idu...Sad vidim kolko smo srećni što smo muškarciNije ni meni svejedno, odlično dupe. Nije još više tako, izgubila je malo mase od struka na dole.
Inače je pratim na tviteru, veoma potcenjen tviteraš, valjda zbog reputacije grandovke i to... al imala je momente kad sam se kidao od smeha.
bolje starimo..