stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
Ma pusti
Posvađali smo se
I treba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti
Posvađali smo se
Mislim da odvratnoj radničkoj klasi treba smanjiti plate da jedva preživljavaju pošto su radnici i seljaci i ostali Crnogorci postali mnogo razmaženiNemam
Ljudi
Katastrofa sveopšta
Sazvali smo Skajp konferenciju da utvrdimo da li se karati akcentuje dugouzlazno, kaaaarati, ili kratkosilazno, karati, i nemamo koncenzus
Šta mislite
Brate, jesi ti normalanMislim da odvratnoj radničkoj klasi treba smanjiti plate da jedva preživljavaju
Nisam siguran desile su mi se neke prilično opičene stvariBrate, jesi ti normalan

AwwwNisam siguran desile su mi se neke prilično opičene stvari
Moram nekako da se regulišem pod hitno
A mislim i da sam se malo zaljubio u tebe![]()
))Ako su Srbi onda ok ...Ako nisu onda kreću iz minusaMislim da odvratnoj radničkoj klasi treba smanjiti plate da jedva preživljavaju pošto su radnici i seljaci i ostali Crnogorci postali mnogo razmaženi
Jel volite Crnogorke ili Crnogorčine?
Njoj se ja sviđam.HAHAHAHA.Nisam siguran desile su mi se neke prilično opičene stvari
Moram nekako da se regulišem pod hitno
A mislim i da sam se malo zaljubio u tebe
Šta je za vas normalan muškarac ili devojka?
Whoooaa, easy, easyNjoj se ja sviđam.HAHAHAHA.

Što šta fali tako iz neba pa u glavuWhoooaa, easy, easy
El gledate The Morning Show, odlična je

Ne, bolje je iz glave pa u neboŠto šta fali tako iz neba pa u glavu![]()
Pa ti demantujNe, bolje je iz glave pa u nebo

MGTOW all the wayAwww))
Jesi prešao na blue pill? Ili je l se makar detoksikuješ od TRP?
Normalan muškarac: ne znam, teško mi je da opišem, to se uglavnom nanjuši instinktivno, uglavnom kvalitet ravnopravnog tretiranja svih ljudi, i emocionalna inteligencija koja je trenutno hotter than money
Avi

Ok, javi se kad budeš hteo da se detoksikuješ, da ti dam literaturuMGTOW all the way![]()
Mislis li da bi Eurus bila odličan izbor za voditelja rijalitija? Ona i Dj Žeks?Šta je pitanje?

Mislis li da bi Eurus bila odličan izbor za voditelja rijalitija? Ona i Dj Žeks?![]()
batice je ri si ti normalan ja kad čujem crnogorku kako čapri sve nasvijet mi se smučicrnogorke su drolje nevidjene, onako konjasto izgledaju i pricaju, naravno da ih volimo! <3333