LjiS igra istine VI

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bas fino sto me neko pitao , pa evo imam glavobolju, ceo dan razmishljam kako da spakujem svoje zlatne ribice u kofer, ali koliko god pokusavao.. jednostavno ne ide z:cry:, vidim da tju ipak morati da se rastanem sa njima z:cry: Mozda mi dodje neka ideja do kraja nedelje .

Vodite li svog ljubimca svuda sa sobom?

Poslednja izmena:
E basfino sto me neko pitao , pa evo imam glavobolju, ceo dan razmishljam kako da spakujem svoje zlatne ribice u kofer, ali koliko god pokusavao.. jednostavno ne ide z:cry:, vidim da tju ipak morati da se rastanem sa njima z:cry:

Vodite li svog ljubimca svuda sa sobom?

не водим јер имам папагаја.
много папагаја.
јесам вам причала касам некад давно радила на радију па звала жена сва успаничена да да оглас и ја узмем оловку да запишем а она мртва озбиљна плачним гласом каже
нестао папагај у улици драгана јефтића, побегао кроз отворен прозор у правцу треће основне

и тако.
имате ли какву смешну анегодтицу?

Da, priznajem da bih papagaja teze uspeo da spakujem. Jao radio, kakva sluchajnost, pa ja nikada nisam bio na radiju, ali imam neverovatnu zelju :zaljubljena: Pogotovo bih voleo da vodim notjni program sa kolegom :aha: posle 2, taman dok se zagrejem.

Pa ne znam, sve moje anegdote su tragichne .. bez zezanja :rotf:

Prosledicu pitanje, mozda jos neko zeli da podeli neko svoje zanimljivo iskustvo ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back