LJiS igra istine V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i čitala i gledala.. Film je ok, knjiga je sranjje na kvadrat... a ni film nije retko kvalitetan da se razumemo.. toliko rupa, toliko stvari koje su samo preskočene. Ok, fikcija, nemam ništa protiv i volim.. ne moraš da budeš Tolkin, al' bar se potrudi... isto k'o i onaj Poljak što napisao Vešca.. al' dobro sad sam već zašla u drugi žanr. Nije vredno ni čitanja ni gledanja u suštini. Gledanje može, jer ne traje duže od dva h, al' čitanje jok. Mada znam neke koji se prže na knjigu ko mladi majmuni.
I treba da te bude stid za đus vodku.
Omiljeni bend? Sva sam nešto muzička danas..:lol:

Gleado sam rusku verziju Dnevne i Nocne straze, preporucujem :ok:
Nadam se da hoce ali je to malo verovatno :( Knjige nisam citao.

Koji je naziv poslednje knjige koju ste procitali?

- - - - - - - - - -

E i čitala i gledala.. Film je ok, knjiga je sranjje na kvadrat... a ni film nije retko kvalitetan da se razumemo.. toliko rupa, toliko stvari koje su samo preskočene. Ok, fikcija, nemam ništa protiv i volim.. ne moraš da budeš Tolkin, al' bar se potrudi... isto k'o i onaj Poljak što napisao Vešca.. al' dobro sad sam već zašla u drugi žanr. Nije vredno ni čitanja ni gledanja u suštini. Gledanje može, jer ne traje duže od dva h, al' čitanje jok. Mada znam neke koji se prže na knjigu ko mladi majmuni.

Ruska verzija je preko 2h, sinhronizovana je kraca i losa.

Vise njih, Kraljevski apartman, Blind Guardian, Iron Maiden, Grai...

Pitanje iz prethodnog ;)

sta znam
nick cave and the bad seeds
i killersi mozda...

Gleado sam rusku verziju Dnevne i Nocne straze, preporucujem :ok:
Nadam se da hoce ali je to malo verovatno :( Knjige nisam citao.

Koji je naziv poslednje knjige koju ste procitali?

kompanijsko pravo:lol:

a film sam gledala samo na ruskom a na engleskom mi zvuci debilno;)

a vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back