gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Можда оће и сад.Ekstra. Prošle godine su htela još trojica, Kosta1703, Jamal99 i Smarti, možda i oni budu hteli opet. 12 bi bilo idealno, al može i 10.
Iz nekog razloga je i Heki htela da igra![]()
@хероина?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда оће и сад.Ekstra. Prošle godine su htela još trojica, Kosta1703, Jamal99 i Smarti, možda i oni budu hteli opet. 12 bi bilo idealno, al može i 10.
Gledaj Blade Runner 2049 ako ti je fascinantnoU svakom slučaju fascinantno
А преслатко је како свако тера своје, која врх темилица, кажиO čemu vi pričate?![]()
a može, ja sam uvek za igru i zabavu : )))Можда оће и сад.
@хероина?
Можда ће хтети и едмонд, питаћемо га.Ekstra. Prošle godine su htela još trojica, Kosta1703, Jamal99 i Smarti, možda i oni budu hteli opet. 12 bi bilo idealno, al može i 10.
Још да се нађемо да цепамо гтаa može, ja sam uvek za igru i zabavu : )))
a to ne igram jbgЈош да се нађемо да цепамо гта![]()
Otišao je i moj, ali morao samЈер сад мој оцд оде до плафона хД

А ја мислила ти стара гејмерка пфффa to ne igram jbg
Тачно сам знала.Otišao je i moj, ali morao sam![]()
Onaj sa politike?Можда ће хтети и едмонд, питаћемо га.
Men samo nije jasno što se stalno žališ kad ja tebe volim, mslm kao što volim mocu, ili stugca, ili cvetka, i sve tako forumaše mojne se ljute što ih nisam spomenuo.Вау. Бојим се онда да питам како би изгледало да ме ниси ценио. :Д
Prihvatam Edit samo ako ga prati C1.Јао, кад бих само инала опцију да едитујем твоје поруке.... ОХ, ВВАИТ
Па који други.Onaj sa politike?
Ovaj drugi je već slučajno, ispravio sam odmah.Аргхххххх
Убоди ме прстом у око преко интернетима, бебоU tom nekom prenesenom značenju i sl.
Авввв, као да си одувек на љису.Prstom hehe
Eksponencijalni progres uz pravog profesoraАвввв, као да си одувек на љису. ❤