момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.089
Kojom ribom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuna u komadimaKojom ribom?
Tuna u komadima
Еммм, оукеј.Da, to je jedino povodom čega se slažemo, ok, i povodom vakcina, tu nije autistični budak
Ustvari, čak i tu jeste, regularnom calleru je objasnio nužnost vakcina konceptom eksternalija ;(
Enivejz, ja sam pro gun. Roknite me sad. Ali ne možete, nemate gun. I win, poyyyyyy ;(
Sardine?
Sardine?
Momoo voliš li neku ribu? Da ne lutam...

Еммм, оукеј.
Ел то она унијаћена Трампова црњкиња?Vaso, jeri gotivis Kendes?
Nije djelovalo baš ovako fensi kao što Google pokazuje, ali to je toПрофитероле? : )

Ел то она унијаћена Трампова црњкиња?
Најјачи слаткиш на свету.Nije djelovalo baš ovako fensi kao što Google pokazuje, ali to je to![]()
Jer praviš slatko od smokve?Најјачи слаткиш на свету.
И даћу ти рецепт.
А ти ако налетиш пробај сладолед алома профитероле, мени је омиљени, одличан је.
Па нисам нешто пуно пратио.Hah jes', "trampov ker" kako je stugoc dzentlemski i suptilno oslovljava
Направила сам у среду слатко и џем. Морала сам, пропадају ми, има их баш пуно. Размишљам да неку количину направим и сушених, нисам до сад пробала. Мислим, нисам пробала да урадим то, не нисам пробала суве смокве : )Jer praviš slatko od smokve?
#ТимПекмезНаправила сам у среду слатко и џем. Морала сам, пропадају ми, има их баш пуно. Размишљам да неку количину направим и сушених, нисам до сад пробала. Мислим, нисам пробала да урадим то, не нисам прибала суве смокве : )
Ево га џем од пре неки дан, мали ми воли па сам због њега правила : )
Pogledajte prilog 762692
Ал он га зове пекмез. Не вреди, то се родило у Војводини
Mi imamo dva drva, ja nikad ništa nisam pravila a razmišljam.Направила сам у среду слатко и џем. Морала сам, пропадају ми, има их баш пуно. Размишљам да неку количину направим и сушених, нисам до сад пробала. Мислим, нисам пробала да урадим то, не нисам пробала суве смокве : )
Ево га џем од пре неки дан, мали ми воли па сам због њега правила : )
Pogledajte prilog 762692
Ал он га зове пекмез. Не вреди, то се родило у Војводини