gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
Nah, 62 kg ne ljulja nenšto ni na 166, al na 196 ne mož da hoda nema šta da drži kosti.Bolje da ljulja nego da žulja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nah, 62 kg ne ljulja nenšto ni na 166, al na 196 ne mož da hoda nema šta da drži kosti.Bolje da ljulja nego da žulja?
I ja se zaplaka kad i on...
Zapravo nije lose objasnio, ali cemu ova krokodilska suza

ja najvolijem kad ljuljka maloNah, 62 kg ne ljulja nenšto ni na 166, al na 196 ne mož da hoda nema šta da drži kosti.

Nah, 62 kg ne ljulja nenšto ni na 166, al na 196 ne mož da hoda nema šta da drži kosti.

za ovo se aftamacki ispada iz zlatne milijardeUkucajte cervix deep penetration
za ovo se aftamacki ispada iz zlatne milijarde
ne mogu sad, morram prileć malo
Dobro pitanje, generalno mislim da ne bihSetih se juce filma history of violence, pa me navelo da vas pitam, jeri biste oprostili nekom da saznate da je pre zivota sa vama imao istoriju za vas neprihvatljivih dogadjaja iza sebe?
smetalo bi mi, mada majku ne mozes da birasJel bi vam smetalo da vam je majka imala mnogo ljubavnika, dok vam je bila majka? Citam sad temu o samohranim majkama, pa me to inspirisa?
Sposobnost izlaska iz naizgled bezizlaznih situacija, brzo reagovanje u stresnim i napetim momentima...Sta vas fascinira kod drugih ljudi? Neki primer?
Men iskočilo nešto za otpušavanje wc šolje, aj što sam loše ukucao znaš li ti kako je pretraga personalizovana?
ja znam ko sigurno nećejoj, ko će da pogleda sve ove klipove iz watch later liste na yt :/
.gif)
Kazes samo zato sto drumpf treba da je dobije
Da, mislim da je treba ukinuti, uopste nobelove nagrade smaraju, ricard fejnmen je to lepo objasnio