gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Nisam sedala na facu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tako nekako, mada ima riba kojima veliko doope dobro stojiStug i juki imaju slican ukus za zensku guzitzu cini mi se, ja sam u taboru sa redmondom i evelin (mozda), dok juga nit ce piskit nit ce kakit
Moja polupismena pokojna baba iz Hrvaca, jednom je prilikom rekla - bozesacuvaj da neki ljudi vole guzicu, pa tamo g*ovno izlazi.Stug i juki imaju slican ukus za zensku guzitzu cini mi se, ja sam u taboru sa redmondom i evelin (mozda), dok juga nit ce piskit nit ce kakit
Što tako da mi kažeš? : (Videla sam Hevelin, posisaj mi sirotiljo slepa i ćorava koja nisi videla))))))))))))))))

Moja polupismena pokojna baba iz Hrvaca, jednom je prilikom rekla - bozesacuvaj da neki ljudi vole guzicu, pa tamo ***** izlazi.
Moze zeni dobro stajati, ali nije presudna.
pa i iz one stvari svashta izlazi, pa sta ceshMoja polupismena pokojna baba iz Hrvaca, jednom je prilikom rekla - bozesacuvaj da neki ljudi vole guzicu, pa tamo g*ovno izlazi.
Moze zeni dobro stajati, ali nije presudna.
Prakticki kao i misici na muskom, moze biti privlacan momak, ili konjina u potkosulji.Bejzikli je isto je i Suzuki rekao
ahahhahahaaaaDobro bre, nemoj da si koeljo, niko nije ni rekao da je presudna
tako nekako, mada ima riba kojima veliko doope dobro stoji
Nisam sedala na facu![]()
i jaSvi mi iskulirali ovu u pink haljini, ok
Seksipil kažem
ovako neshto?Brate zna se sta je top riba... Ogromno dupe, ogromna sise a struk tanak ko trska
MogućeDal je moguće

ajde saću ti pošaljem, nemoj da mi bogoradaš više danasŠto tako da mi kažeš? : (
![]()
A ova Kajlina bff kako vam se dojmi
Ali eto pomoglo je, haha. : ))ajde saću ti pošaljem, nemoj da mi bogoradaš više danas
Moguće![]()
ovako neshto?
![]()
Pa izgleda da nije dovoljno ;(Niko ti nije voršipovo dupe?
Pa izgleda da nije dovoljno ;(