gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Šta kažete na guzzičetinu, a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lajkujemŠta kažete na guzzičetinu, a
![]()
Štone lajkujem
ili je glava mala ili je pedu ogromno
podseti me momčilo da pitam jer volite curenje niz braduOnako smaskama spustenim ispod brade
mess around pustim kad stignem na posao, a nisam za akciju, pa me digne maloPodseti me stugoc mess around od Reja Carlsa, kako je to dobra pesma
ne bih baš kupila zbog dizajna, al ako ove perle rade nešto, onda daMeni se ovo sviđa
![]()
da, deluje kao da bi iz benča mogla da podigne fapa i samim tim ništa od erotikeŠta kažete na guzzičetinu, a
![]()
Pa ne rade, ne vibriraju i to, koriste moć trenjane bih baš kupila zbog dizajna, al ako ove perle rade nešto, onda da
i od šminke joj se jedva nazire licea kim kardašian ima lice kao anđeo, međutim meni ovo ispod je demotivišuće
pitam se, da li je stvarno moguće da ne može ovoga da se reši ili da li joj se ovo ipak sviđaMnogo veliko
Ja sam vise za anoreksiju
Prava.Šta kažete na guzzičetinu, a
![]()
pitam se, da li je stvarno moguće da ne može ovoga da se reši ili da li joj se ovo ipak sviđa
znam da je u meni problem u tom nekapiranju, nemojte da mi objašnjavate
Fuj.A Kajlino pedu kako vam se čini
![]()
Fuj.pitam se, da li je stvarno moguće da ne može ovoga da se reši ili da li joj se ovo ipak sviđa
znam da je u meni problem u tom nekapiranju, nemojte da mi objašnjavate