pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.888
kako jebbati sat vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sama buka naravnoDal vas vise iscima grmljavina ili sevanje?
shta da zdrakash?I ja ću uskoro da ždrakam
Hranuuushta da zdrakash?
shto jel stari sporije?Jbt, ovaj pored je veci stimac od stimca
najbolje ti stare Azijati, mada je to opste poznato,Primetila sam najbolje stari ljudi koji su već u 25. odraslo-izgledajući
Oni su sa 25 i 40 isti
Da, ali pazi ovo:najbolje ti stare Azijati, mada je to opste poznato,
gledao neku emisiju gde pitaju nesto nekog Japanca, pa kad ga pitaju za godine kaze da ima 80 iako ne izgleda starije od 50
opa bato, znači kokos je eliksir mladostiDa, ali pazi ovo:
Several years ago I met an old couple, who were only a few years apart in age, but the wife looked many years younger than her doddering old husband. She was from the Philippines, and she remarked that she always had to cook two meals at the same time, because her husband couldn't adapt to her traditional food. Three times every day, she still prepared her food in coconut oil. Her apparent youth increased my interest in the effects of coconut oil.
Njegovo ulje, daopa bato, znači kokos je eliksir mladosti![]()
pij isto i kefir, ima neka antikancerogena dejstva, i oni narodi sa Kavkaza žive veoma dugo zahvaljujući njegovim svojstvima, mada to verovatno znašZato ja rokam kokosovo ulje gde stignem i ne pitam šta košta lolol
Da, uvalila mi komšinica jednom spore i gajila sam ga, a onda mi malo dosadilo, pa sam zaledilapij isto i kefir, ima neka antikancerogena dejstva, i oni narodi sa Kavkaza žive veoma dugo zahvaljujući njegovim svojstvima, mada to verovatno znaš
ne znam, gljivice neke, ja pijem onaj kupovni, ne znam koliko veze ima sa tim originalnimJesu to spore uopšte? U svakom slučaju, to nešto