момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.494
Ja ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj barem detaljni opis.Ja ne.

Nema mesta homofobiji, to je rodno neutralno maženje sviju sa svima, što rek'o Hobsja oću ali muškarci stop za tu priču
Daj barem detaljni opis.![]()
samo se pitam dal bi u takvim orgijama paznja bila ravnomerno raspodeljena...Nema mesta homofobiji, to je rodno neutralno maženje sviju sa svima, što rek'o Hobs
Jel pocetak nevremena dovoljno dobar izgovor da eskiviram drustvene obaveze?
nije, ako su društvene obaveze zapravo mogućnost da se dobro zabavišJel pocetak nevremena dovoljno dobar izgovor da eskiviram drustvene obaveze?

ocajna sam u medjuljudskim odnosimaTo je prosto. Možeš da vežbaš međuljudske odnose ako malo detaljnije obratiš pažnju na to šta bi ti volela da ti se dogodi, ili pak ne dogodi, i onda prekopiraš u suprotnom smeru. Ne možeš mnogo da pogrešiš u osnovi, a ostalo su lični elementi i maštaA zeni je rodjocajna sam u medjuljudskim odnosima

Bice bolje.To je prosto. Možeš da vežbaš međuljudske odnose ako malo detaljnije obratiš pažnju na to šta bi ti volela da ti se dogodi, ili pak ne dogodi, i onda prekopiraš u suprotnom smeru. Ne možeš mnogo da pogrešiš u osnovi, a ostalo su lični elementi i mašta![]()

Ili nece nikad![]()

ne.Nego,jel vi pozelite nekad da se sklupcate u fetus polozaj u neprobojnom balonu?
jel ti Odiseja u Svemiru bila inspiracija za to pitanje?Nego,jel vi pozelite nekad da se sklupcate u fetus polozaj u neprobojnom balonu?
okontre okontre, volim muške i oni bi me dekoncentrisali pa bi tada ženske bile zapostavljene i milsile bi da i mrzimNema mesta homofobiji, to je rodno neutralno maženje sviju sa svima, što rek'o Hobs
Pobiše se.
ko je u jednom filmu govorio svakoga dana u sv pogledu sv vš naprdjmPogledajte prilog 750564
Ovo cu da uramim i metnem na zid kao Vini Dzons sliku gde hvata onog lika za jaja