LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Putina, mislim da uopste nije dobro za Rusiju da jedan covek vlada 20 i kusur godina, tamo institucije ne postoje, lik je autokrata i naginje ka diktaturi... U nasim medijima cak ni ne prenose kako se njegova policija ophodi prema demonstrantima, ovo par dana sto je radio Vucic je zezanje i sprdnja.. Mislim da se ljudi tripuju za Putina kao i za Dodika, kao ako padne on pasce i Rusija/R. Srpska, sto je glupost

Popravljas se Socke, ovo vec zavredjuje da te oslovim bratom

Sto se tice Putina, mislim da uopste nije dobro za Rusiju da jedan covek vlada 20 i kusur godina, tamo institucije ne postoje, lik je autokrata i naginje ka diktaturi... U nasim medijima cak ni ne prenose kako se njegova policija ophodi prema demonstrantima, ovo par dana sto je radio Vucic je zezanje i sprdnja.. Mislim da se ljudi tripuju za Putina kao i za Dodika, kao ako padne on pasce i Rusija/R. Srpska, sto je glupost
Pa dikataor poput Putina i jeste deplasiran, u slucaju razboritih naroda.
U slucaju Slavena, koji se uglavnom vole napiti rakije i zapuskarati, sekularni diktatori su dar s nebesa.
Nesto poput socijalistickih, sekularnih diktatora, u islamskim drzavama.
Putin daje svoj maksimum, pokusava kultivirati mentalo zapusten narod, ako treba i batinom, ali onog trenutka kada pandrkne, stvari ce se vratiti na staro.
Slaveni nisu puno drukciji, ako uopce, od pomahnitale muslimanije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back