момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.455
sta si ti kad nisi ateista
I'm mr nobody
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta si ti kad nisi ateista
Možemo li se složiti da je bog рičkiса jedna smrdljiva obzirom na... pa, sve
Nijedan izam nije dobar... Veganizam, ateizam, sve je to ekstremizam ahaha

My ism is better than yours
Trolež meheheNeka takva kosmička trolež me ne bi čudila
Pa ja sam u fazonu otvorena za sve opcijeZasto kade ne postoji?
Pa ja sam u fazonu otvorena za sve opcije
Ovo je kao da postoji. U toj situaciji je smrad
A sprdnja jbt, sta ste svi napeti, nek bude svako sta hoce, zabole me iskreno, sve dok se ne propagira drugima agresivno
Ja bre na svako postavljeno pitanje imam pet argumentovanih odgovora, mag interneta jеbеni ahahahaAha, imas keca u rukavu za svaki slucaj mislis. U slucaju da postoji dobro bi se namucio da ti odgovori na ova pitanja.
Kad sam išla u selo s majčine strane posle šest (i više) godina prvi put koje broji 107 stanovnika ,šetam njihovom glavnom ulicom gde je sve: škola, kafana, dom kulture, prodavnica... - sve zatvoreno, nigde žive duše, nigde zvuk saobraćaja, ni prizvuk istog u daljini. Magično je. A onda se uzmuvaš makadamom gde su aktivna poneka domaćinstva. Svi se javljaju, i pitaju koji ste, čiji ste, da l znaju il' ne znaju, obavezno ide ekskluzivna informacija da je neki lik prodao kuću za šesto evra. Selo. <3Stvar koju volim kod Lazarevca - nema toliko ljudi. Možeš da se osamiš praktično u njegovom srcu. Da sedneš na klupicu i da niko od ljudi ne naiđe sat vremena.
Stvar koju mrzim kod Lazarevca - Lazarevčani.
Sažmi miJa propragiram transcendentalni idealizam svima, AGRESIVNO
)) Da vidite njegovo domaćinstvo i imanje, ka o is kljige. Predivno, uredno, novo, lepo. Da ti stane pamet. Kuća mu izlazi na reku, pa mostić, maaa, bajka.Ja propragiram transcendentalni idealizam svima, AGRESIVNO
Šta misliš šta bi se desilo sa njegovim mozgom kad bi saznao da posle nemačkog idealizma postoji čitava oblast filozofije, od egzistencijalizma do postmodernizma, podjednako interesantna u svojim tezamaZa razliku od Ozimana recimo, koji je otvoren i za tudja misljenja
Šta misliš šta bi se desilo sa njegovim mozgom kad bi saznao da posle nemačkog idealizma postoji čitava oblast filozofije, od egzistencijalizma do postmodernizma, podjednako interesantna u svojim tezama
Misliš da bi postao popara
Da + i da je metafizički tačno, nije metafizika sve od životaPa ne znam, stvarno mi nije jasno kako neko koga toliko interesuje ta tematika, ostane na proucavanju iskljucivo jednog filozofskog pravca ceo zivot bez dubljeg osbrta na ostale, osim sa vec unapred osudjivackim pristupom sa ciljem da ih "raskrinka"