stugots
Čovek
- Poruka
- 37.336
Jesi, imaš šanse
Pogle mu nosinu, kad šmrkne kokain treba mu godinu dana da dođe do krvotoka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi, imaš šanse
RudePogle mu nosinu, kad šmrkne kokain treba mu godinu dana da dođe do krvotoka.
Kako znam nečii mentalni sklop
Uh, pa jedino neka trolica, ljudozderka, kentaurka il jos neka verzija nadljudskog bica...Ima li u igricama neka ženska koja se ne uklapa u vlažnu fantaziju bubuljičavih gejmera, aka: sise veće od glave, struk anatomski nemoguć, noge duže od trupa duplo
A na koga licite od poznatih?
Pokojni Rafik Hariri. Mslm to mi jednom davno iskočilo kad ubacim svoju sliku na one sajtove za krađu identiteta.A na koga licite od poznatih?
Pa ti mi kaži lol.
Kad sam bio klinja svi su mi govorili da ličim na Mister Bina.
Pa ja sam ti rekao milion puta, zanima me na koga ti sam sebi licis, da testiramo kolko subjektivna percepcija moz da bude iskrivljena
A šta si mi ti rekao, beše Kluni?
Nemam pojma stvarno, moj osećaj za to kako izgledam u očima drugih je nikakav.
Verujete li da ce u buducnosti od par stotinak godina plasticne operacije napredovati do te mere da ce svi moci da budu lepi i zgodni?
Kluni, mada vise zbog sede kose, a ovako kad razmislim, mozda malo i na Bili Bob Torntona u nekim momentima
Pre da će lobotomija da uznapreduje dovoljno.Verujete li da ce u buducnosti od par stotinak godina plasticne operacije napredovati do te mere da ce svi moci da budu lepi i zgodni?
ali ce makar pitanje same seksualne privlacnosti biti reseno?Mozda, ali onda ni to vise nece biti neki eksluzivitet i privilegija, kao kad bismo svi bili bogati ili sta god.
ali ce makar pitanje same seksualne privlacnosti biti reseno?
Pa neću, ali pošto sam stajala na par metara od Bijonse, mogu da kažem da ja, a i svi ljudi na planeti ne pripadaju istoj ljuckoj vrsti kao onaEurus, jel ce se uvredis ako ti kazem da si lepsija? Posto znam da volis bijons vise no sebe
Pa neću, ali pošto sam stajala na par metara od Bijonse, mogu da kažem da ja, a i svi ljudi na planeti ne pripadaju istoj ljuckoj vrsti kao ona
starbyface mi kaže da najviše ličim na Džoa Mantenju, 34%.
Toni Parker 32%, lolwut
Zakari Kinto 30%, Đani Infantino 30%, Roun Atkinson 28%... eto i kompjuter mi kaže da ličim malo na mister Bina.
Jel to na fonu aplikacija?