eveline
Elita
- Poruka
- 23.012
možda bredu pitu, a meni bi mogla mišel fajfer na primerŠta mislite, kom selebritiju biste bili tip
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda bredu pitu, a meni bi mogla mišel fajfer na primerŠta mislite, kom selebritiju biste bili tip
htedoh da kažem i ja hit ledžerMislim da bih mladom Leu bila tip
I Hit Ledžeru isto
)Al bi ti bila pozeljna u Holivudu?Ledžeru možda najviše od svih

Mislim, njemu je Michelle Williams bila ženahtedoh da kažem i ja hit ledžer)
neverovatno ipak se ovde dosta toga naslućuje, da ne preteram ako kažem- znaMislim da bih mladom Leu bila tip
I Hit Ledžeru isto
Ne loži se, uopšte ne aludiram na toAl bi ti bila pozeljna u Holivudu?![]()
ona je kao šećer, meniMislim, njemu je Michelle Williams bila žena
Pa ja mislim da smo tip onima koju su nama tipSvima ovima koji su i vama tip, nije vam fora. Zivot mora da je mnogo sjebaniji, ja bih verovatno Rizu bio tip.
Pa ja mislim da smo tip onima koju su nama tip
Svima ovima koji su i vama tip, nije vam fora. Zivot mora da je mnogo sjebaniji, ja bih verovatno Rizu bio tip.
Ali tipEh....
Ali tip
Ne kao osobe, nego tip
U okviru istog tipa osobe mogu biti različitih stepena lepote
Reci šta, zanima meneverovatno ipak se ovde dosta toga naslućuje, da ne preteram ako kažem- zna
da, tako sam ja i razumela pitanje, a namerno sam navela mišel fajfer ( žensko) jer i neke žene su mi seksi i zanimljive za gledanje i analiziranjeAli tip
Ne kao osobe, nego tip
U okviru istog tipa osobe mogu biti različitih stepena lepote
ne mogu sad detaljnije , ali makar nam se prirode, senzibiliteti i afiniteti ovde posle nekog vremena dovedu do skoro totalne vidljivostiReci šta, zanima me