gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
E, Hevelin, znaš šta baš preporučujem tebi i Moci, od ezoterije a da valja
Jungovu Crvenu knjigu
Jungovu Crvenu knjigu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što kralja?Kao, ne zna se koju funkciju dobijaju dok ne izglasaju kralja?
Pa lepo sto me pratis od pocetakaAjde sad, ne mož da se setiš bivših forumaša pa nabadaš koga pamtiš, nije lepo.
---
A bila neka latica ista ko ti, samo mi nešto govorila te ovako, te onako, al nekako mi se čini da joj praksa nije u korak sa teorijom. Ma ko sestre rođene da ste. I još par njih bilo takvih, da ne nabrajam![]()
Pa piše king he he hePa što kralja?
Ali da
Ne, to ispod piše Tao te ChingPa piše king he he he
pa falaE, Hevelin, znaš šta baš preporučujem tebi i Moci, od ezoterije a da valja
Jungovu Crvenu knjigu
LolIn A Theory of Justice (1971) Rawls had discussed the kind of society that might have been planned by individuals who did not know in advance which social positions they were to occupy.

Pa ne (ako pod ne mislim da)Lol
Previdela sam da je king.
Uplašila si se da sam monarhista?![]()
Znate da mi Peconi reagovao na neku poruku od pre Hrista na prošloj igri istine. Creepy
Тако и мени онај Длугомир сваких пар месеци лајкује неке поруке које сам оставио на Играма без граница.Znate da mi Peconi reagovao na neku poruku od pre Hrista na prošloj igri istine. Creepy
Sirotiljo, je l se kaže primenljiv ili primenjiv? (ozb)Da, Jung se valja pročitati, on je primenljiv
Sirotiljo, je l se kaže primenljiv ili primenjiv? (ozb)
Super, imam dečka.Čita tvoje postove na temilici, sviđaš mu se.