момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.154
Ovo ti mene uspava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si probao melatonin?
Ovo ti mene uspava
Ko,Projektujes
A jel si probao melatonin?
Ja sam to skorije probala kad sam bila u situaciji da ne mogu rano da legnem jer mi se nešto drugo radi, a moram da zaspim i ustanem u 5. I radi.
Ko,
Milanče ili ja?
I melatonin je prirodan, imamo ga u sebi od rođenja, ali opada s godinama ili usled stresa (između ostalog). Probaj, baš je super.E nisam, ali mi je drug rekao da valerijana solidno sljaka za nesanicu i nervnu napetost generalno, a na prirodnoj bazi je, tako da ono, mozda cu da uzmem od njega da testiram
I melatonin je prirodan, imamo ga u sebi od rođenja, ali opada s godinama ili usled stresa (između ostalog). Probaj, baš je super.
Da, valerijana isto. Ali, meni je otkriće melatonin.E nisam, ali mi je drug rekao da valerijana solidno sljaka za nesanicu i nervnu napetost generalno, a na prirodnoj bazi je, tako da ono, mozda cu da uzmem od njega da testiram
slobodno trpaj valerijanuJes, nego sam mislio da uzmem prvo ovo posto mi je tu pri ruci. Vec sam mu jednom trazio pa se to zaboravilo i na kraju nisam uzeo.