момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.120
Dal smo realni da je petkom u pola 12 mrtav forum, sta smo dozvolili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne slažem se, ali dešava se takva nesrećna konstelacija ponekadSe slazete sa izrekom "ne treba meni osoba koja bi htela da bude sa mnom"
ja za sebe imam opravdalje, ustala sam u pola šes i uz jednu pauzu radila do 20h
mrdam malo sa ova dva sredlja prsta, a motam po glavi šta sve treba da uradim jer sutra radim malo ( od 8 do 13)
jako mi je žao što nema nikoga a ja ne mogu nikoga da ti zamenim![]()
znači i mene to zanimaZnaci zanima me koja pametnija posla od blejanja na forumu ima marenda sad npr
Ajd još jedna pred spavanja, iako mrzim sebe malo više neg ostatak ljudskog roda ipak mi treba neko ko će samnom vakim.
---
A nisam ja loš samo ne mislim kako bih nekom mogao biti dobar.
---
Pre svega jer sebi nisam dobar
---
A ko nije za sebe nije ni za druge, tako beše
---
Avi kako te?
---
Gornje nije bilo pitanje
za jednog koji visi ovde već ceo nečiji život znam zašto nije sada ovde i sasvim je nemoguće da bude, ali ostali
petak su.cks
hahahahahaha donekleSe slazete sa izrekom "ne treba meni osoba koja bi htela da bude sa mnom"
a videla sam tu sisatu, ima mnogo fotošopirano lice, al pusti, dioptrija j.ebeS njim sam danas raskrstio kad mi je reko da onaj mali nije lep, a ja njemu da neka njegova sa sisama isto nije
Crko mu internet pa je nemoguće da dođe?za jednog koji visi ovde već ceo nečiji život znam zašto nije sada ovde i sasvim je nemoguće da bude, ali ostali
petak su.cks
taj momak ima analogni telefon i neće da ga se odrekne, a nije kod kućeCrko mu internet pa je nemoguće da dođe?