gost 428944
Poznat
- Poruka
- 7.910
opet si menjao avatar? ccc
da..namršten sam
ostao sam namerno bez piva
reko da iskuliram malo alk
grrr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet si menjao avatar? ccc
ništaHoću da podignete levu ruku, okrenete glavu ulevo za 90 stepeni, spustite je na dole što više možete, udahnete dobrano na nos i recite mi šta osećate?

mama mi je bila profesor francuskogKolko volim ovaj francuski, mislim da nijednu aristokracku rec ne bi trebalo izgovoriti ni na jednom drugom jeziku
pa uči ga sad...mama mi je bila profesor francuskog
koja sam krava, nikad nisam iskoristila mogućnost da ga naučim, mada sam pokazivala početnički potencijal dok me nije zamrzelo
ma ja kad radim nekad celi dan, posle nisam nizašta sem da ćutim i malo tako blejim, čitam ovde, dok ne odem na čitanje neko drugo iz kljigeEveline, hvala ti što čitaš sve, promakli bi mi ovakvi biseri![]()
sad bih španski jer je lakši, a i treba mipa uči ga sad...
uh, mnogo sam smotanaAj da probam opet da proguram pitanje...
Umete li da plešete? Ako ne koji ples biste voleli da naučite?
umem onako obično, po osećaju, ali ne umem nijedan ples koji ima imeAj da probam opet da proguram pitanje...
razumem te, tako sam do skoro.ma ja kad radim nekad celi dan, posle nisam nizašta sem da ćutim i malo i tako blejim, čitam ovde, dok ne odem na čitanje neko drugo iz kljige
jeste lakši, kod čitanja skoro sve razumem, al je ovaj drugi ipak galantnijisad bih španski jer je lakši, a i treba mi
nemam više svog besplatnog učitelja, nažalost, a i lenčuga sam solidnajeste lakši, kod čitanja skoro sve razumem, al je ovaj drugi ipak galantniji
probaj ovo, još ne znam dal radinemam više svog besplatnog učitelja, nažalost, a i lenčuga sam solidna
a španski sam svojevremeno, usled gledanja serije Un paso adelante, naučila da razumem iz druge sobe dok peglamjeste lakši, kod čitanja skoro sve razumem, al je ovaj drugi ipak galantniji
hmm, zanimljivoprobaj ovo, još ne znam dal radi
ma televisa presenta je bila dar sa neba tokom adolescencijea španski sam svojevremeno, usled gledanja serije Un paso adelante, naučila da razumem iz druge sobe dok peglam
sprej neki, dezodorans makar, pašće sama pa je zgaziimam smrdibubu na venecijaneru u kuhinji, ne smem da joj priđem
uspeshan danHoću da podignete levu ruku, okrenete glavu ulevo za 90 stepeni, spustite je na dole što više možete, udahnete dobrano na nos i recite mi šta osećate?
Aj da probam opet da proguram pitanje...
saću, evo idem da je sredim šamponom za lažno pranje kose ( mora čovek da ima i takve gadosti pri ruci nekad kad je frka)sprej neki, dezodorans makar, pašće sama pa je zgazi
gotova je, hvala ti mnogosprej neki, dezodorans makar, pašće sama pa je zgazi