LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako što mi nudiš nešto što neću dobiti. Ko prošli put.

Postao sam predmet sprdnje za tebe. :/

Idem da se roknem, poyy
magnum-ruby-impulse.jpg

Sta mislite, koliki procenat ljudi koji rade u pentagonu voli da je submisivno u krevetu?
Ne znam, ali i ne volim da mislim o takvim stvarima. Teško sam podnela taj nivo odrastanja kad je išlo kapiranje da se na važnim mestima sa kojih se kreira život na planeti i odlučuje nešto važno nalaze ljudi koji su od istog materijala od kog sam i ja 😂

Ne znam, ali i ne volim da mislim o takvim stvarima. Teško sam podnela taj nivo odrastanja kad je išlo kapiranje da se na važnim mestima sa kojih se kreira život na planeti i odlučuje nešto važno nalaze ljudi koji su od istog materijala od kog sam i ja 😂

Ja se sve nadam da su oni neki reptili, nesto... bas bih se razocarao kad bih saznao da imaju iste krvne grupe kao i mi i da kake govancad

Ja se sve nadam da su oni neki reptili, nesto... bas bih se razocarao kad bih saznao da imaju iste krvne grupe kao i mi i da kake govancad
Uticaj svakog vladara na ovoj planeti bi opao za minimum 50%, samo kada bi neko prikazao snimak kako serru.
Ne zato što serru na neki specijalan način, nego eto, narod taman misli da to nit' serre nit' piša.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back