peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.756
None.Sta mislite, koliki procenat ljudi koji rade u pentagonu voli da je submisivno u krevetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
None.Sta mislite, koliki procenat ljudi koji rade u pentagonu voli da je submisivno u krevetu?
mhm, mada mi se njeov lik nije dopadao previshe, kad smo kod Boardwalk Empire ja sam za Van AldenaDa, kao kada Jimmy Darmody kaže I died in the trench, years back.
Kako pogoršavam? Do ponoći ima 46 minuta
Tako što mi nudiš nešto što neću dobiti. Ko prošli put.
Postao sam predmet sprdnje za tebe. :/
Idem da se roknem, poyy
Am?pa dobro, @DiscoCouch , jel podigao cenu za crtež, jel nešto ukapirao? ( taj mali)
Ne znam, ali i ne volim da mislim o takvim stvarima. Teško sam podnela taj nivo odrastanja kad je išlo kapiranje da se na važnim mestima sa kojih se kreira život na planeti i odlučuje nešto važno nalaze ljudi koji su od istog materijala od kog sam i jaSta mislite, koliki procenat ljudi koji rade u pentagonu voli da je submisivno u krevetu?
dete, crtež, deset dinara... šta je bilo posle?
Sub?Ne znam, ali i ne volim da mislim o takvim stvarima. Teško sam podnela taj nivo odrastanja kad je išlo kapiranje da se na važnim mestima sa kojih se kreira život na planeti i odlučuje nešto važno nalaze ljudi koji su od istog materijala od kog sam i ja![]()
))A to, pa uzeli mi mačku.dete, crtež, deset dinara... šta je bilo posle?

sve su to vojnicine i konzervativciSta mislite, koliki procenat ljudi koji rade u pentagonu voli da je submisivno u krevetu?
Iz Getea?Ko bi mogao da bude savremeni Verter?
Ne znam, ali i ne volim da mislim o takvim stvarima. Teško sam podnela taj nivo odrastanja kad je išlo kapiranje da se na važnim mestima sa kojih se kreira život na planeti i odlučuje nešto važno nalaze ljudi koji su od istog materijala od kog sam i ja![]()
ne to, nego uopšteSub?))
sve su to vojnicine i konzervativci
Iz Getea?
Jbt ovde sve sami filozofi, mene više interesuje savremeni Mefisto

Uticaj svakog vladara na ovoj planeti bi opao za minimum 50%, samo kada bi neko prikazao snimak kako serru.Ja se sve nadam da su oni neki reptili, nesto... bas bih se razocarao kad bih saznao da imaju iste krvne grupe kao i mi i da kake govancad
Uticaj svakog vladara na ovoj planeti bi opao za minimum 50%, samo kada bi neko prikazao snimak kako serru.
Ne zato što serru na neki specijalan način, nego eto, narod taman misli da to nit' serre nit' piša.
Savršeno.To ti kazem, dajte mi da stavim kameru u vc solju i srusicu svaku vlast
a zašto si sad to rekao? i ja volim rum u slatkišima, ali ne smem slatkiše nedelju danaVolim i Rum Koktel. Jeste sirotiljski ko Sneško, al volim tu aromu ruma u slatkišima.
Volim i Rum Koktel. Jeste sirotiljski ko Sneško, al volim tu aromu ruma u slatkišima.