peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.199
Još vjerujem u njega, tj. ima još ovaj plej-of da pokaže ima li nade.Након прошле године сам дошао до закључка да Денверу нема даље од полуфинала конференције док не трејдују карцинома Мареја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još vjerujem u njega, tj. ima još ovaj plej-of da pokaže ima li nade.Након прошле године сам дошао до закључка да Денверу нема даље од полуфинала конференције док не трејдују карцинома Мареја.
@stugots ?Стуготс броји колико пута је рекао працтице.
Сто посто.
Треба више простора дати Портеру, оно је ол-стар калибар играча.Još vjerujem u njega, tj. ima još ovaj plej-of da pokaže ima li nade.
По мени и даље најјачи интервју неког спортисте икада.
Ае, читамо се у подне.Laku noć drugari, moram sjutra da kasnim na posao.
Ел тај имао камео у Бруклин 99?Legendaran rent, al ima smešnijih momenta, meni je jedan od omijenih ovaj, ne znam koliko ste upućeni u lik i delo Maršona Linča
Стуготс броји колико пута је рекао працтице.
Сто посто.
Нема шансе, мора да је више.To je odavno poznata stvar, 22 puta.
Ел тај имао камео у Бруклин 99?
Прогуглао сам, јесте.E ne znam, nisam gledao tu seriju.
Нема шансе, мора да је више.
Google search: How many times did Iverson say practice?Нема шансе, мора да је више.
Ја бих пребројала ипак да сам на твом месту...Nije, 22 puta.
It was 15 years ago—May 7, 2002— that Allen Iverson gave us arguably the most famous press conference of all time, dropping the word 'practice' 22 times and giving the sports world a sound bite that would be repeated for decades to come.
https://www.si.com/nba/2017/05/05/allen-iverson-practice-rant-press-conference-anniversary-timeline
Ја бих пребројала ипак да сам на твом месту...
Ел ово у фазону ''Ај до видеа Ајверсона и види јесам ли тамо''?Ја бих пребројала ипак да сам на твом месту...