LjiS igra istine IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neam...divna žena je to bila...izmučena, maltretirana...očuvala me i otvorila mi oči...mnoge sam pametne stvari od nje naučio

a vi ?

Moja ima 80 godina, ide na visoke pete, uvek doterana i obucena po posednjoj modi, letuje sama i to najmanje 4 nedelje leti , zimi isto tako...jos uvek me uci kako se zena treba ponasati, sminkati, hodati, kako se sadi cvece, kako se mesi hleb, kako trebam vaspitavati dette itd...volim je..oobzavam je i svako jutro je posecjujem na putu ka poslu....:)

Vasa?

moja nije bila takva...nije bila seljanka, sa sela...odrasla je u gradu, iako je rođena na selu, ali se mlada udala...proputovala je puno, ali nije imala stalni posao
bila je domaćica
ali kad ona spremi to je spremljeno
ovo što sam posle nje jeo i što danas jedem to nema veze sa životom

moja nije bila takva...nije bila seljanka, sa sela...odrasla je u gradu, iako je rođena na selu, ali se mlada udala...proputovala je puno, ali nije imala stalni posao
bila je domaćica
ali kad ona spremi to je spremljeno
ovo što sam posle nje jeo i što danas jedem to nema veze sa životom

Moja je do nedavno radila. Imala je nekoliko restorana. Tako da sto pripremanja tice, tu je profesionalac i svaki njen savet mi dobro dodje. Valjda sam od nje i naucila da nikada ne kupujem polu proizvode i da svu hranu koju jedem pripremam sama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back