LjiS igra istine IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim da je pomama za koktelima i somersbijem.... kako je došlo leto ja ništa ne pijem samo sladoled jedem

koliko često lažete?
Nikako da prebrojim..jel bas mora broj?:zcepanje:
Nesecam se kad sam slagala...mada po ispitivanjima strucnjaka svi ljudi lazu:)

- - - - - - - - - -

ja već rekoh izvesti helikopter kako treba

preferirate sado mazo igrice?

Ne!...

Uglavnom previse razmisljam kad nista ne radim.
Kako zamisljate sebe za 10 godina?

- - - - - - - - - -

Sledece ned radim pa idem na put od 10 dana pa se vracam pa opet idem na put od 7 dana pa u avgustu imam put od 3 dana pa u septembru opet na 2 nedelje.
To je sve sto znam za sada, a znam da ce biti jos toga...
Vi? Sledeca 2 meseca?

neko helikopter zove i vetrenjača poza, guglajte ako vam se da
pa radiću obe nedelje, ja ću posle dve godine konačno na godišnji tek druga nedelja Avgusta :lol:
sebe za 10 godina, uf tu je puno stvari koje želim uraditi, stvarno bi potrajalo da ih nabrajam a i ne verujem da bi imo dosta papira
kad se relaksiram voli turit latino muziku u uši (ne znam iz kog razoga me puni energijom) i fizički se izmoriti

kako vam svira mobilni?

Poslednja izmena:
Uglavnom previse razmisljam kad nista ne radim.
Kako zamisljate sebe za 10 godina?

- - - - - - - - - -

Sledece ned radim pa idem na put od 10 dana pa se vracam pa opet idem na put od 7 dana pa u avgustu imam put od 3 dana pa u septembru opet na 2 nedelje.
To je sve sto znam za sada, a znam da ce biti jos toga...
Vi? Sledeca 2 meseca?
Krajem sledece ili pocetkom naredne nedelje putujum 4 nedelje na odmor:)

pa radiću obe nedelje, ja ću posle dve godine konačno na godišnji tek druga nedelja Avgusta :lol:
sebe za 10 godina, uf tu je puno stvari koje želim uraditi, stvarno bi potrajalo da ih nabrajam a i ne verujem da bi imo dosta papira
kad se relaksiram voli turit latino muziku u uši (ne znam iz kog razoga me puni energijom) i fizički se izmoriti

kako vam svira mobilni?

ovako :

kako vam svira mobilni?

Ovako

A vama ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back