LjiS igra istine III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok lajone, svoje frustracije otrisaj na drugom mestu, nemoj ovde...ovde smo da budemo srećni i veseli pa čak i kad nam nije do toga...:rtfm:
aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

ok lajone, svoje frustracije otrisaj na drugom mestu, nemoj ovde...ovde smo da budemo srećni i veseli pa čak i kad nam nije do toga...:rtfm:
aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

jebemti glupi server

aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

jebemti glupi server

Najkrace vreme koje je proslo od upoznavanja do sexa?

aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

aj sad pitanje

- - - - - - - - - -

jebemti glupi server

:roll:
osecam negativnu energiju :lol:

ma da sad cu ko inace da izigravam da sam ekstras super mega raspolozen :lol:

Najkrace vreme koje je proslo od upoznavanja do sexa?

mislim da je dve tir godine
jel dobro sad dee :lol:

dva tri pica, nisam gledao na sat, i seli u taksi

vas?

- - - - - - - - - -

Ko se ljuti,utero mu dugi...
Konzumirate li snošaj u klozetu?

ljubota :per:
nemo tebe da naljutim, mislimpokusavam katchu celo vreme da naljutim, al njena pozitivna energija se ne da izbiti iz nje :lol:

jesam

vi?

mislim da je dve tir godine
jel dobro sad dee :lol:

dva tri pica, nisam gledao na sat, i seli u taksi

vas?

- - - - - - - - - -

ljubota :per:
nemo tebe da naljutim, mislimpokusavam katchu celo vreme da naljutim, al njena pozitivna energija se ne da izbiti iz nje :lol:

jesam

vi?

U Katcu mi ne diraj...
Prelepa,pozitivna,nasmejana...
Da ste sami sa njom zarobljeni na pustom ostrvu,da li biste prali veš i suđe umesto nje a njoj se divili gledajući je kako hrče 2 metra iza vas?

U Katcu mi ne diraj...
Prelepa,pozitivna,nasmejana...
Da ste sami sa njom zarobljeni na pustom ostrvu,da li biste prali veš i suđe umesto nje a njoj se divili gledajući je kako hrče 2 metra iza vas?

ja sam inace genijalan tip, ma dusa od coveka, al sam jedno shvatio, ako nemas masinu za pranje, i ne operes i izglancas sudje, nema dobar keks
al nije katcha takva tako da...
katcha da hrce, ma si lud ti :lol:

Katcha,Katca,Katica ...
Da je moja,ja bi joj prao suđe,veš i tabane svaki dan...leđa dva put nedeljno a kosu jednom u dva meseca kako joj ne bi pokvario frizuru...
Đta biste vi uradili za prelepu ženu sa takvim osmehom?

Vidim ja da je ovde sve pobeglo od normale otkad mene nema...
Aj sad neka normalna pitanja...
Konzumirate li snošaj u klozetu?

Daklem ti si Bisercina nevidjena, pazi ovo Snosaj pa jos u klozetu, treba si napisat u Klonjari i to onoj poljskoj napolju, prava priroda, nema se sta dodati, :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kupio bih joj veliki Biket Ruza, bas onoliko koliko ima godinica.

Da li biste se surfovali?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back