LjiS igra istine III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da je tvoj mozak auto a brzina razmišljanja maksimalna brzina, koja bi maksimalna brzina tvog mozga bila ?

- - - - - - - - - -

neumem da sam bebast, ne volim pekmeženje

a vi ?

- - - - - - - - - -

ne svirkaj nego odgovori na pitanje :rtfm:

nekad mi tesko pada, u ekstremnim situacijama ili bolje receno kad se mora, 200 na sat

nisma vise u tom fazonu mada ponekad izigravam i to

treba ostati dosledan tome, ako nisam ni sa 13 to radio necu ni sad po stare dane

- - - - - - - - - -

ja teško sa tim pesmicama, muka živa, pa još kad treba recitovati, a ja se sva ušeprtljim, pocrvenim, počnem da zamuckujem i mislim sad ću pasti u nesvest

jeste li nekad pali u nesvest i gde se to desilo ako jeste?

ne nikad do sad

jao šta sam se batina nadobijao zbog tih kosovskih ciklusa i ostalih gluposti....teško mi išlo...nikako nisam pamtio

i mi...
a kojeg koju bi složili ?

spisak je poduži...:lol:
...ali ovi što pišu o sehu..njih vecinom...i možda kojeg finog romanticara...politicari i religiozni ne dolaze u obzir...nemamo zajednicke teme

Mislite da preteruju žene u vezi tih zajednickih tema?

što preterujem....:eek: aj nemoj da sefemkamo sad...da ne idem u detalje
nisam padao u nesves nikad

a vi ?

pala sam dva puta u životu...jednom u osnovnoj školi (ali nisam znala šta mi se desilo) i drugi put kad sam išla da primim prvi put injekciju sa 18 godina...nisam ništa jela, dobila injekciju, rekli mi da sednem, ja rekla mogu ja da idem kući biću okej...i onda je krenulo...zujanje u glavi, gubljenje zvuka i moja sramota dok pokušavam da se oduprem napadu nesvesti, a ne mogu...i onda krevet i sestre koje gledaju u mene i kažu...pala si u nesvest :lol:

zimus kad sam se naroljao piveta

el ste primjetili da ova tema prešla dvajes iljade i da treba se otvori igra istine IV ?

- - - - - - - - - -

pala sam dva puta u životu...jednom u osnovnoj školi (ali nisam znala šta mi se desilo) i drugi put kad sam išla da primim prvi put injekciju sa 18 godina...nisam ništa jela, dobila injekciju, rekli mi da sednem, ja rekla mogu ja da idem kući biću okej...i onda je krenulo...zujanje u glavi, gubljenje zvuka i moja sramota dok pokušavam da se oduprem napadu nesvesti, a ne mogu...i onda krevet i sestre koje gledaju u mene i kažu...pala si u nesvest :lol:

šta se trtiš kad nemožeš...el ti rekle žene lepo ko čoveku sedi a ti jok

el ste primjetili da ova tema prešla dvajes iljade i da treba se otvori igra istine IV ?

- - - - - - - - - -

zabce spava a Egona brise nase spemove na drugim temama, nema se vremena

ajd proetessa otvori ti si inace naj djavoljica sa pitanjima nek bude tvoja tema

nisam. ja sam jak kao stena, brzhi od lokomotive, u stanju da preskochim najvecu zgradu! jednom rechju Supermen! :lol:

kada ste zadnji put bacili peglu?

uh nisam to davno, ne sećam se
..
Jel' vam dođe dok bacate peglu, da bacite peglu na peglu? :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ja sam primetila...:lol:

sad će neko doći već, jel' se može reći da sad ovde najliberalniji u sexu zatvoriše temu? :lol:
..
pa trtila sam se kad sam imala 18 godina :rumenka:
..i u životu nisam nikad bila bolesna do tada

ma to, kao treba da volimo iste stvari i tako to...pričamo o sličnim stvarim...ta sličnost

Mora li ta sličnost ili vama to ne treba?

- - - - - - - - - -

i ja tako isto mislim

Jel' vi mnogo davite kad pričate, msm...šta kažu ljudi koji vas znaju? :lol:

ne volim sličnovanje

ne davim, a i kad počnem uhvatgim se i odma prekinem al je to retko...ne pričam previše u RL

- - - - - - - - - -

uh nisam to davno, ne sećam se
..
Jel' vam dođe dok bacate peglu, da bacite peglu na peglu? :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam primetila...:lol:

sad će neko doći već, jel' se može reći da sad ovde najliberalniji u sexu zatvoriše temu? :lol:
..
pa trtila sam se kad sam imala 18 godina :rumenka:
..i u životu nisam nikad bila bolesna do tada

najliberalniji su najveći spameri

zabce spava a Egona brise nase spemove na drugim temama, nema se vremena

ajd proetessa otvori ti si inace naj djavoljica sa pitanjima nek bude tvoja tema

he, he...pa nisam ja ovlašćena za te stvari...ja se samo igram :lol:

- - - - - - - - - -

ne volim sličnovanje

ne davim, a i kad počnem uhvatgim se i odma prekinem al je to retko...ne pričam previše u RL

- - - - - - - - - -

najliberalniji su najveći spameri

ja mnogo volem spam :rumenko:
..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back