LjiS igra istine II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posao nemam...LjiS nemam...danas mi je prioritet da ne zaboravim da odem da se oshisham :)

recite mi jednu vashu da tako kazem opsesivno-kompulsivnu radnju? ili neshto shto vas na to podjseca :)

Pa, rekla bih da je to - budjenje ujutro... A stalno sebi govorim kako cu preskociti taj svakodnevni mazohisticki deo...

Da li biste odustali od namere da promenite zurku ako bi vas/a partner/ka "snazno" smatrali da to ne treba da uradite?

moze da da mishljenje...ili da me podsjeti da mi je tako neshto loshe stajalo i da sam rekla nikad vishe...pa da se mozda predomislim...
ali da ja zelim to i da znam da ce ispasti kako treba a on se buni...jok...moja glava moj problem...

shta radite sa njegovim/njenim stvarima i slikama koje imate poslije raskida?

moze da da mishljenje...ili da me podsjeti da mi je tako neshto loshe stajalo i da sam rekla nikad vishe...pa da se mozda predomislim...
ali da ja zelim to i da znam da ce ispasti kako treba a on se buni...jok...moja glava moj problem...

shta radite sa njegovim/njenim stvarima i slikama koje imate poslije raskida?

uvek sve slike pocepam, pa se posle kajem :lol: da li ste se s nekim posexali a da se prethodno niste ni poljubili?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back