LjiS igra istine II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako to neko moze da zna :lol: da li postoji neki forumash/ica kojeg/u organski ne podnosite?

Oni koji znaju, znaju, tako što im se kaže ....................... ne osim mene kao forumaša ostale varim tako/tako, ima ih par koje ne kapiram uopste, la sad da ih ne varim ................

Kako ne znate da li je neko u Vas, imate li Vi neku urmašicu/urmaša sa kojim bi ste "prošli kroz crveno" - no jokes!

Pijem šta hoću, nek pije šta hoće.

Može li Forum da utiče na vaš ljubavni život , i zašto?

Svako najbolje zna kako i da li može da utiče - lično mislim da može. Pričam isključivo i samo u svoje ime i o sebi, kada mi je život ispunjen, životno/emotivno/poslovno na forum mi se ni ne ide, niti imam kada. U ovome nlazim i odgovor na misterizne nestanke nekih forumaša koji su bili dežurni ovde .............. po običaju lupam gluposti

Vi

forum je forum,zabava za mase,ako se preozbiljno shvate desavanja na njemu,naravno da moze da utice na samog coveka pa i na njegov ljubavni i ostale aspekte zivota..na mene ne utice posebno,osim sto me ljudi sa njega zasmejavaju...
Da li verujete u forumska prijateljstva..

moja web cam pokvarena :) pregrijala se :lol:
s kim idem na kafu pijem kafu, s kim idem na pivo pijem pivo :)

vi?

kameru retko koristim....nije to pametno...hehehe

kad idem negde radim sta mi odgovara i sta mi koristi. ne pijem pivo. ponekad kampari,bejlis,sheridans,ili tiamaria...od alkohola...ima toga jos,ali to je toliko retko....svaki put uzmem nesto drugo...

a vi? pijete pivo u neogranicenim kolicinama?

Не.

Да ли на почетку нечега што би могло да прерасте у везу спуштате карте на сто или глумите да нисте баш толико загрејани за дату особу?

Ne gubim vreme :lol:

Da li biste ziveli u vanbracnoj zajednici?

iju!!!boze sacuvaj,da dovedem nevencanu zenu u kucu...pu,pu,pu,pa da me celo selo pljuje...a jos je i iz dtugog sela...prvo mora nindza da blagosilja vezu,da se pulsiramo vise milijardi puta,da kazem u ime oca,i sina,svetoga duha
pc-enter.png
...
da li bi ste zieli u bracnoj zajednici sa tetkom koja je promenila pol?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back