- Poruka
- 43.634
aha, ok.Zena radi tamo, ja sam bolestan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha, ok.Zena radi tamo, ja sam bolestan
Red je da se pretstavis i prvi das informacije, koje trazis.. drugo nisu toliko inteligntni ni u ovoj formi da postave pitanje...Sta fali pitati cao odakle si koje god jesi "plavusa pa sta" ?
Pa ako joj kazes: cao Napokon ovde to i to god i odatke i odatle izgubi se chmar. Znas da zenske vole misteriozne momke koji se ne daju tek tako posluzeni.Red je da se pretstavis i prvi das informacije, koje trazis.. drugo nisu toliko inteligntni ni u ovoj formi da postave pitanje...
Onda ne postavljas pitanja.Pa ako joj kazes: cao Napokon ovde to i to god i odatke i odatle izgubi se chmar. Znas da zenske vole misteriozne momke koji se ne daju tek tako posluzeni.
Jbte zene danas vise ne znaju sta hoce.
Pa nego sta cu na chatu? Da joj kadim sobu?Onda ne postavljas pitanja.
Ne valja kad se neko oseca ko u policijskoj stanici...Pa nego sta cu na chatu? Da joj kadim sobu?
Aj kad si tako kritican daj konstruktivan predlog. Kako da smuvam chaterku koju ne vidim, ne znam nista o njoj ni da li je zensko zaista, osim sto joj je nik "PlavusaSamPaSta"Ne valja kad se neko oseca ko u policijskoj stanici...
Smorio si meHajde Makso. Daj mi neke odgovore. Ispod ove grube maske i odbojnog nastupa, ja sam zapravo topao i fin momak pun razumevanja zeljan toplih reci potvrde i cvrstih zagrljaja.

Nikad ne znam da li i na mene misliš, meni su recimo srednje velikeja bih samo iskoristio ovu priliku da pozdavim sve dame sa velkim grudima...

Ma ja uvek mislim na tebeNikad ne znam da li i na mene misliš, meni su recimo srednje velike![]()