bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas taj?Imamo ovo.![]()
Bas.Bas taj?

Mislim tako nesto, ali stalno dodajes pa izlaziIzgleda kao igračka, nisam sigurna da ćeš i od ovoga dobiti više od jedne kese kokica.

A cool brate. Do jaja izgleda. Nije ni mali oko 30 cm visine. Koliko treba tura otprilike da iskoka jedno lavorvce za dva i po bahata praseta da traje za ceo film?
P da ali nije gust. Ko da rolam sarme znas.Zepter šerpa zakon za kokice! Ugreješ, sipaš, isključiš i jedeš. Nema drmusanja i zafrkavanja.
Nezdrave su, mnooogomi smo uzeli one u kesama, stavimo u mikrotalasnu i za 3 minuta gotovo...

Ili prvog dana aprila?Pa zašto?
Damama sa malim grudima ćemo isto tako poželeti lep i uspešan dan, samo u nekom drugom terminu.,verovatno tamo negde krajem aprila...
Vala bas.I sto se u opste tako primorski zove. Ko da je neka pluta.
***** ti sunce kapetane to ko vukodlaci da se hebu.Vala bas.
U CG vele kundak , sex samim tim kundacenje. A kad se dva djetica medjusobno pitaju jer se nijesu dugo vidjeli onda pocnu , kako si, kako porodica i kad dodju do onih stvari potajuci a kako si u svsletskim vodama? koriste sledeci naziv za njeno visocanstvo vaginu:
Kako drzis do DLACURINE?
Drmisanje na starom sporetu sa ringlama podseca na bake i detinjstvo...bilo je prelijepo sve to i miris i zvuk pucketanja...Zepter šerpa zakon za kokice! Ugreješ, sipaš, isključiš i jedeš. Nema drmusanja i zafrkavanja.
Jes cudno ti je znam , al u ono doba behu runjavushe... danas je doba skinhedkinja po tom pitanju...***** ti sunce kapetane to ko vukodlaci da se hebu.
DapJes cudno ti je znam , al u ono doba behu runjavushe... danas je doba skinhedkinja po tom pitanju...
Drmisanje na starom sporetu sa ringlama podseca na bake i detinjstvo...bilo je prelijepo sve to i miris i zvuk pucketanja...
Secam se i krompira u gacama, u rerni..
Namazes na njega putera il kajmaka prste da polizes...
Kako smo jednostavnim stvarima bili zadovoljni i srecni...a ovi danas te giros te pizze te burek sa eurokremom...

Sta je zdravo, a sta ne zdravo, menja se kako propagiraju. Recimo nekad je bilo da je margarin zdrav, a buter nezdrav, sad je obrnutoNezdrave su, mnooogo![]()