bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećno.I doso je i taj dan, da idem na invalidsku komisiju. Neko ko je bio jedan od najboljih programera u Srbiji...

Ništa baš ne možeš da radiš?I doso je i taj dan, da idem na invalidsku komisiju. Neko ko je bio jedan od najboljih programera u Srbiji...
Ne mogu. Jos cu i da oslepim, gotovo me vidim slova.Ništa baš ne možeš da radiš?
Ebg.Ne mogu. Jos cu i da oslepim, gotovo me vidim slova.
Ne mogu. Jos cu i da oslepim, gotovo me vidim slova.
Seccer je najjgorisi siguran da je samo od secera ?
Znas kako, imam planovs sta cu raditi, nego prvo da smognem volje. 31 godina heavy programiranja, zamor materijala :>PMaxo, nadam se da ce ti se sloziti stvari.
Mozda neka pozitivna strana. Mozes da blejis i posvetis se hobijima. Tako ja zamisljam penziju. Lagani rad i nadgradnja iz strasti.
Mogu da zamislim brate. Ludilo. Samo polako.Znas kako, imam planovs sta cu raditi, nego prvo da smognem volje. 31 godina heavy programiranja, zamor materijala :>P
Znas kako, imam planovs sta cu raditi, nego prvo da smognem volje. 31 godina heavy programiranja, zamor materijala :>P
Avala je super. Gledao sam tamo neke kuce pre par godina...Milina, suma, sredjeno.
Nisam bio. Bio sam samo U @Ganfajter -ovom restoranu s kraja 19oga vekai sa druge strane blize kosmaju Sopot i okolina ... predivna priroda
\isao sam pesaka sopot rudnik arandjelovac kada sam isao peske na more 1990. :>pNisam bio. Bio sam samo U @Ganfajter -ovom restoranu s kraja 19oga veka