- Poruka
- 51.813
i tako sam ja zeleo da spavam kad cvrc milojka ugrizao me vukodlak i nece san na oci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zivot je lep samo nocu, kad je nocna tama, tad mi vampiri izlazimo :>PMakso pocni da pises da te razumemo mi sitni paori![]()
e to mi se sviđa,dovedi me do naježenjagdeeeee siiiiiiiiii sada leptirice moja, scijeg cveta pijes belu rosuuuu dok ti drugi mrsiiiii bujnu kosuuuuuu

Kad padnem u hipoglikemiju, jedva vidimvidiš apsurd,veselo kukanje![]()
![]()

koje,ove labudove??japageve ajde likeuj ovo da budes pored mene drugi koji je lajkovo i 3 koji je pogledao :>P

gdeОпет ће бити неко невреме.
koje,ove labudove??![]()

tačno ću da prestanem da čitamidi na YT lenatino da vidis sta sam tebi pisao![]()

ok je to ali samo sa drugaricom bez piše jel?ide sutra zena u provod sa drugaricama, kazem mozes da flertujes nema seksa, i onda kad bolje razmisliim seksaj se, al da mi se vratis.
Dogovoreno.
Ma kaze, dosta mi je vise muskaraca, ne treba mi jos neko na grbaci. A za ove mladje kaze da nisu ni za sta :>Pok je to ali samo sa drugaricom bez piše jel?
i ti joj poverovaoMa kaze, dosta mi je vise muskaraca, ne treba mi jos neko na grbaci. A za ove mladje kaze da nisu ni za sta :>P
Pa sad, ne znam covek jedno misli, pa naleti situacija pa promeni misljenje.pa
i ti joj poverovao
ti si moj idol ... keve mi