- Poruka
- 27.056
Pretpostavljam da su nasi u fazonu: sise dupe.
I sta ces da uradis? Cimnula "mister zna sta da trazi u zeni?" zvuci kao zanimljiv lik sigurno.
Извини молим те! Мени је битно у шта ћу да мећем.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da su nasi u fazonu: sise dupe.
I sta ces da uradis? Cimnula "mister zna sta da trazi u zeni?" zvuci kao zanimljiv lik sigurno.

A ovo je zanimljivo. znači, skoro pre svih dobila sam čestitke od Generali, EKO, Sport&Bonus, ePlaneta, Yettela, čak i mobibanke i osoblja ginekološke ordinacije... naravno, Google. Baš se čovek oseti voljeno.
![]()
Jbga meni kad tako salju treba pitati: i koji je poklon? Zimovanje? Ski oprema? Novi android? Ginekoloski pregled?
Drug moj, sad citam sebe i ne razumem sta je to, odakle, kada u okviru cega.Извини молим те! Мени је битно у шта ћу да мећем.![]()
Занимљиво је то, риба чиста десетка док не проговори. Не судим, само ми чудно.
ua munze
gde da nucim da igram lambadu u pm ovde sve neki seljani oru ova kola brate nogace buse beton.
наравно да не разумеш кад он иде и чита и коментарише СВАКИ пост било где.Drug moj, sad citam sebe i ne razumem sta je to, odakle, kada u okviru cega.
Bratac, jel on to meni rece da obucem tigrasti bikini?наравно да не разумеш кад он иде и чита и коментарише СВАКИ пост било где.
а после се чуди кад се други чуде...

Veče maxodobro vece zelim![]()