- Poruka
- 43.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo bi dobro da me prođe grloPauli ?
Srecan rodjendan draga.
Nek te osmeh zatekne i prozme poput mirisa omiljenog cveta i udahom blistavo ispuni svaku poru na kozi i napravi da se osetis sveze, posebno i zadrzi osmeh taj dan na faci.
A u tom slucaju onda ti zelim da kupis sprej s propolisom.bilo bi dobro da me prođe grlo
cmokić
Hej, kad sam prelistavala aplikaciju za upoznavanje, naletih na 2 profila kojima sam šotovala delove s namerom da jednom stavim ovde jer su me pomalo podsetili na tebeA u tom slucaju onda ti zelim da kupis sprej s propolisom.
Pretpostavljam da su nasi u fazonu: sise dupe.Hej, kad sam prelistavala aplikaciju za upoznavanje, naletih na 2 profila kojima sam šotovala delove s namerom da jednom stavim ovde jer su me pomalo podsetili na tebe
Pogledajte prilog 1470568
Pogledajte prilog 1470570
Pogledajte prilog 1470571
interesantno, naši ljudi obično pišu neke obične stvari, izgled i sl, a stranci kao ovi umeju ovako da napišu i neke stvari vezano za ličnost partnera
Kako ce to odrediti?Hej, kad sam prelistavala aplikaciju za upoznavanje, naletih na 2 profila kojima sam šotovala delove s namerom da jednom stavim ovde jer su me pomalo podsetili na tebe
Pogledajte prilog 1470568
Pogledajte prilog 1470570
Pogledajte prilog 1470571
interesantno, naši ljudi obično pišu neke obične stvari, izgled i sl, a stranci kao ovi umeju ovako da napišu i neke stvari vezano za ličnost partnera
pa ja strance ne prihvatam po nekom difoltu.Pretpostavljam da su nasi u fazonu: sise dupe.
I sta ces da uradis? Cimnula "mister zna sta da trazi u zeni?" zvuci kao zanimljiv lik sigurno.
pa napisao je. kojoj se to svidi lajkovaće. i upoznaće se.Kako ce to odrediti?
Zanimljivo, zasto?pa ja strance ne prihvatam po nekom difoltu.
pa zato što su tu u travel modu obično. ima ih puno svakog vikenda. to znači da ugl žele vikend zabavu za šta nisam zainteresovana. Drugo, ako i imaju ozb profil, zaista nemam nameru da se selim niti da imam Long distance relationship.Zanimljivo, zasto?
Каже ми др опусти се неће да те бије. Ех, да јој ја пошаљем млађаног брата па да видимо.@DJ 5ak Сетих се тебе пре пола сата. Одем у дз да решим боловање, прими ме др, добра цица. За мном улази мед. сестра, висока, мало дупенце , утетнуто. Мислим се, ошурио би је згуза. Проговорила, а оно оригинал дикси Хркаловић. Ја претрнуо.Каже ми др опусти се неће да те бије. Ех, да јој ја пошаљем млађаног брата па да видимо.
Земун. Ту сам са гајбом од рођења па логично да идем у "Шилерову".Haha vrh, a u kom si to Domu zdravlja bio ? (pitam za jednog druga)![]()
Рада Кончара је права адреса.Земун. Ту сам са гајбом од рођења па логично да идем у "Шилерову".Рада Кончара је права адреса.
Занимљиво је то, риба чиста десетка док не проговори. Не судим, само ми чудно.Aha ok, reko da nije mozda onaj blizu mene u bloku 44 (kod okretnice 45-ice kada krenes prema Savskom keju od pijace).![]()
hvala ti, evelinče@Paula , srećan rođendan!![]()
hapi brdej draga