LjiS Cafe #uđislobodno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo, 17 godina je cutala, i onda izvalim "da te ja nisam uzeo, ne bi te niko uzeo", i saznam da je bila sa jos jednim tipom dok se zabavljala sa mnom ...
I tako, udaris na sujetu i saznas neke stvari, no mozes da uradis, i pogresno, da se pokupi i ode, iako te voli beskrajno...
:hahaha:
Znas sta je tu problem?
Prvo, mozda ti je to rekla samo da bi ti se osvetila za tu ruznu stvar sto joj kazes.
Drugo je da je napravis da se oseti lose u vezi sa sobom, ali ne zbog necega za sta je mozda zasluzila, vec necega sto nije. Problem nije otklonjen vec samo sebe tu stavis u ruznu sliku.
Drugi je da se gubi poverenje tako.
Treci je da se pitas: i ako je bila sa tim tipom, kako to da sam ostavio takav utisak sa njom, da to jednostavno nije mogla da podeli samnom.
I td...

Znas sta je tu problem?
Prvo, mozda ti je to rekla samo da bi ti se osvetila za tu ruznu stvar sto joj kazes.
Drugo je da je napravis da se oseti lose u vezi sa sobom, ali ne zbog necega za sta je mozda zasluzila, vec necega sto nije. Problem nije otklonjen vec samo sebe tu stavis u ruznu sliku.
Drugi je da se gubi poverenje tako.
Treci je da se pitas: i ako je bila sa tim tipom, kako to da sam ostavio takav utisak sa njom, da to jednostavno nije mogla da podeli samnom.
I td...
To joj je bila prethodna veza, pa je menjala tim. Znas onu foru, nadjes drugog tipa, a ne raskines odmah sa ovim.
Isto ko kad trazis drugi posao, dok si jos zaposlen prethodnoj firmi.. no od nje nista ne krijem, pa ima
u mene apsolutno poverenje...

obrni okreni nikada necemo saznati sve "socne detalje" kao ni one nase ... hebi ga neke stvari se rade iskljucivo kad vilenis i pronalazis sebe i naravno do max 25god ... ako tada sam sebe ne definises kao coveka pisi propalo.
Posle samo nadogradnja ...
Srecom mi muski imamo i bonus fazu
kriza srwdnjih godina :kez:

obrni okreni nikada necemo saznati sve "socne detalje" kao ni one nase ... hebi ga neke stvari se rade iskljucivo kad vilenis i pronalazis sebe i naravno do max 25god ... ako tada sam sebe ne definises kao coveka pisi propalo.
Posle samo nadogradnja ...
Srecom mi muski imamo i bonus fazu
kriza srwdnjih godina :kez:
Бренда Расел, pantera negra калемегдан, звездини кошаркашки терени. толико је била изувена да се сагнула по плочу и остала тако. :lol: Душа.

Pa evo, 17 godina je cutala, i onda izvalim "da te ja nisam uzeo, ne bi te niko uzeo", i saznam da je bila sa jos jednim tipom dok se zabavljala sa mnom ...
I tako, udaris na sujetu i saznas neke stvari, no mozes da uradis, i pogresno, da se pokupi i ode, iako te voli beskrajno...
:hahaha:
opa Djudjo
Znači obradjivala vas je dvojicu istovremeno svojevremeno

Opet sam ispunio svoj mali kink i prosetao do dma, kupio ah... glouten free kolacice, nutri tuti fruti, pa onda sokic 100 posto cedjeno, pa onda aktivni ugalj pasticu za zoube, pa onda chokolinou (znam znam) i onda na kraju kaputjiner za poneti ahahahaha ahahahahaha extra sugar pliz.

IMG_20230820_173712.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back